Goedkoop bellen met Simyo

voordelig bellen binnen de EU
Simyo.nl - voordelig bellen via KPN netwerk

Goedkoop bellen met Simyo

Simyo is een aanbieder van mobiele telefonie/data. Ze maken gebruik van het KPN netwerk, maar de kosten zijn veel goedkoper. Hieronder ziet u een aantal acties van Simyo, waaraan u kunt deelnemen:

Goed nieuws! In de week van 11 juni zetten we al onze klanten met een Sim Only abonnement over op het 4G netwerk! Dit geldt dus ook voor jouw (Sim Only) abonnement. Waarom doen we dit? 4G is sneller, stabieler en je hebt beter bereik. Daarom wordt het supersnelle 4G netwerk van KPN nu bij ons de nieuwe standaard.

Meld je nu aan en ontvang nu € 10,- korting op je eerste factuur (zie onderaan dit bericht)

Goed nieuws! We hebben onze meest gekozen internetbundels tijdelijk in prijs verlaagd. Als je wilt, kun je tot en met 31 juli naar één van deze bundels wisselen op Mijn Simyo. Kies je voor één van deze internetbundels, dan blijf je na 31 juli gewoon de lagere prijs betalen, zolang je niet van internetbundel wisselt. Pas je bundels aan. Maak je bundels iedere maand weer passend. Stel ze naar boven of beneden bij, zodat je weer lekker in je bundel zit.

Minder MB’s verbruiken met WhatsApp? Wij zetten alle handige trucjes voor deze populaire app op een rij. Daarnaast leggen we alle voordelen van internetten met 4G voor je uit. Dit en meer handige tips in de nieuwsbrief van Simyo.

Wil je volgende maand een bundel verhogen of verlagen? Op Mijn Simyo kun je eenvoudig je bundels aanpassen. Je wijziging gaat dan volgende maand al in!

Goed nieuws! Vanaf 1 juni kun je binnen de EU bellen en internetten vanuit je bundel. In deze nieuwsbrief lees je er alles over. Daarnaast vieren we graag met jou dat wij voor de 10e keer op rij zijn gekozen tot de beste mobiele provider door de Consumentenbond. En daarom geven we leuke prijzen weg!

De voordelen van het recyclen van je telefoon en wat kun je nu precies doen als je telefonisch wordt lastig gevallen? Wij zochten dit, en nog veel meer voor je uit. Veel leesplezier met deze nieuwsbrief.

Deze maand delen we graag opnieuw de beste en leukste tips en nieuwtjes uit telecomland met je. Tips waar je als Simyo beller blij van wordt.

Zoals je van ons mag verwachten, weten we altijd precies wat er zich afspeelt in de telecomwereld, en daarvan houden we je graag op de hoogte. Daarom delen we in deze eerste nieuwsbrief de leukste nieuwtjes én slimste tips van ons blog en forum met jou. Zo ben je altijd op de hoogte. Handig toch?

We hebben iets leuks voor je! Speciaal voor trouwe Simyo bellers die nog een jaar langer willen blijven hebben we nieuwe bundels. Met de nieuwe bundels bel en internet je een stuk voordeliger. Of je kunt kiezen voor grotere bundels tegen dezelfde prijs.

Bundel aanpassen en langer blijven? Je abonnement aanpassen doe je heel eenvoudig via Mijn Simyo of de Mijn Simyo app. Benieuwd naar je nieuwe aanbod? Je leest er hier meer over. En we hebben alvast de veelgestelde vragen voor je op een rijtje gezet.

Ben je tevreden over je huidige bundel en wil je dat er niets verandert? Geen probleem! Als je niets doet, kun je gewoon je huidige bundel blijven gebruiken en blijft de prijs gelijk.

Ken je de Mijn Simyo app al? Hiermee heb je altijd inzicht in je verbruik en kosten. Ook pas je makkelijk je bundels aan: naar boven óf beneden – waar je ook bent.

De Mijn Simyo app is verbeterd! We hebben de afgelopen tijd goed geluisterd naar de suggesties van onze klanten. We zetten de nieuwe functies van de Mijn Simyo app voor je op een rijtje:

Goed nieuws! De tarieven voor bellen, internetten en sms’en in het buitenland binnen de Europese Unie (EU) gaan voor jouw telefoonnummer omlaag. We vertellen je graag waarom.

Alle providers zijn verplicht hun tarieven in 2017 in de EU te verlagen. Wanneer precies in 2017, is nog niet duidelijk. Wel is bekend dat je vanaf dan voor bellen, sms’en en internetten binnen de EU hetzelfde gaat betalen als in Nederland. Daarom gaan ook bij Simyo de tarieven omlaag.

Meld je nu aan en ontvang nu € 10,- korting op je eerste factuur:

voordelig bellen binnen de EU
Simyo.nl – voordelig bellen via KPN netwerk

Bron: Simyo.nl

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*