#actie #voordeel #douweegberts #gratis #koffie

Bekijk hier alle voordeel en actie aanbiedingen van DE – Douwe Egberts

Nu gratis aroma rood koffie proeven, Aroma Blond of Aroma Donker. Vraag hier gratis de koffie aan.

Bekijk de oktober aanbiedingen van Douwe Egberts. 20% korting op Pickwick servies

Kleurrijke D.E Excellent filterapparaten, Poekie servies & nog veel meer.

Lever D.E waardepunten in voor korting op een iPAD.

D.E weekknaller: €40,- korting op een SENSEO® Twist koffiepadapparaat Profiteer nu van deze scherpe aanbieding op een SENSEO® Twist Limited Edition Red.

Vraag nu vrijblijvend meer informatie aan over de koffiemachines van Douwe Egberts op het werk met tijdelijk een Gratis Philips SENSEO SARISTA.

Gratis Nescafe Latte of Choco, Wil de enige èchte cappuccinopad opstaan? NESCAFÉ roept èchte Italiaanse vrouwen in Nederland op om de nieuwe èchte cappuccino te komen proeven en hun èchte mening te geven in een èchte tv-commercial. Met deze actie introduceert Nestlé een nieuwe koffiepad variant in Nederland nèt voordat Sara Lee dat met DE doet. Douwe Egberts, de pionier op het gebied van koffiepads, heeft zich de afgelopen tijd vooral geconcentreerd op de introductie van de T-pad, wat niet onopgemerkt is gebleven. Maar DE komt zeer binnenkort ook met een cappuccinopad op de markt. Ik heb ze zelf toevallig al in Utrecht mogen aanschouwen, maar ze zijn ook al enige tijd op de Duitse markt verkrijgbaar. Deze introductie van NESCAFÉ zullen ze dan ook niet in dank afnemen. De pad van Douwe Egberts lijkt vooralsnog superieur, aangezien NESCAFÉ gebruikt maakt van een apart bijgevoegde topping, die bij DE is geïntegreerd. Bij de introductie van een 36 stuks verpakking waren ook andere aanbieders (o.a. Perla en AH eigen merk) ze net voor.

Bron: DE / Douwe Egberts

Deel dit artikel via:   Plaatsen/stemmen op NUjij Voeg toe aan je Google bladwijzers Voeg toe aan je Facebook-profiel Abonneer je op de RSS-feed van deze site Verstuur deze pagina per e-mail via Feedburner Plaats dit bericht op Twitter