FTD community

FTD community

FTD bestaat al weer 5 jaar. FTD (Fill Threads Database) is een xml based community programma waarmee je kunt kijken wie, wat en waar posten op een binary server en je kan dan bij een post ondersteuning krijgen daarvoor. Downloaden vanuit de Nieuwsgroepen

Ook worden er spots gemeld op FTD, dat zijn films, mp3’s, spellen e.d. die niet op FTD aangemeld zijn, maar die iemand wel op usenet heeft zien staan, of waarvan men weet dat hij gepost gaat worden door iemand buiten FTD om. Deze spots zijn dus niet ondersteund door de aanmelder (spotter).

Hoe werkt FTD
Op FTD staat geen data, alles wat men op FTD aanmeldt is de verantwoording van de poster zelf. Alles wordt naar usenet geupload en staat dus op nieuws servers. Binnenkort komt de eerste testversie van de volgende FTD uit, namelijk FTD3.8. De belangrijkste knelpunten van 3.7 zijn hierbij opgelost, zowel alle postoverzichten als mede de interne database structuur en methodiek zijn compleet herschreven.Dit is wederom een flinke aanpassing in het FTD programma. Om problemen te voorkomen zoals vorig jaar, doen ze het deze keer iets anders.

Inschrijven bij FTD
Je kon je inschrijven voor het FTD testteam waarna je toegang kreeg tot een privé versie van FTD3.8 die alleen werkte op jouw account. Deze versie werd weer aangesloten op een aparte test database zodat er naar hartenlust mee gespeeld (getest) kon worden. Als het testteam groot genoeg is dan wordt de overstap gemaakt naar FTD3.8, voor iedereen.

Update: De FTD community bestaat niet meer.

© Miviso.nl
Goedkope Computer artikelen

Deel dit bericht:

Plaats een reactie

Mobiele versie afsluiten