gratis ongelimiteerd knippen en plakken met Ditto Clipboard Manager

Oongelimiteerd knippen en plakken: Ditto Clipboard Manager

Als je een beetje met computers werkt, dan ken je het wel. Het klembord is een geweldige uitvinding. Een beetje Knippen, wat plakken en kopiëren, iedereen gebruikt het. Het bespaart u immers tijd en tikwerk.

Het standaard Windows Klembord heeft zo zijn beperkingen. Met het gratis programma Ditto Clipboard Manager krijgt u het perfecte knip- en plakpakket. Het grootste nadeel van het Windows Klembord is dat het maar 1 onderdeel onthoudt, namelijk de laatst gebruikte. Hierdoor kunt u dus slechts één item plakken. Bovendien kunt u niet zien wat er precies op het Windows Klembord staat. Met het gratis programma Ditto Clipboard Manager kan dat wel.

Ditto Clipboard Manager onthoudt al uw gekopieerde en geknipte items (URL’s, foto’s, tekstfragmenten), zonder limiet. U kunt gemakkelijk de gebruikelijke sneltoetsen voor knippen (Ctrl+X), kopiëren (Ctrl+C) en plakken (Ctrl+V) blijven gebruiken. Na installatie van het programma komen alle geknipte of gekopieerde items op het Ditto-klembord terecht. Je hebt nu echter de mogelijkheid om ook de vorige items te reproduceren. Zo wordt het “knippen en plakken” dus nog leuker en makkelijker.

U kunt het gratis programma Ditto Clipboard Manager hier downloaden

Plaats een reactie