Gratis Online Cloud opslag bij Skydrive

Computer

Gratis Online Cloud opslag bij Skydrive van Microsoft

Bij het vernieuwde Skydrive (van Micorsoft) geven ze 7 GB aan gratis, online, opslag weg. U hoeft zich alleen maar aan te melden om er gebruik van te maken.

Denk eens aan al die verschillende apparaten die je elke dag gebruikt. Zou het dan niet handig zijn als je op al die apparaten (telefoon, pc of Mac) bij je bestanden zou kunnen? Met SkyDrive kun je overal en altijd bij al je belangrijke documenten, notities, foto’s en video’s. Alles wat je opslaat op jouw SkyDrive, is automatisch beschikbaar op elk apparaat – zonder gedoe met kabels of synchronisatie.

Toegang tot bestanden vanaf pc of Mac: Met SkyDrive op al je computers heb je automatisch toegang tot de laatste versie van jouw bestanden, waar je ook bent. Met SkyDrive kun je je bestanden vanaf al je apparaten, zoals je pc, telefoon, Mac of iPad, veilig opslaan en openen. Je hoeft je nooit meer af te vragen of je al je bestanden wel bij je hebt omdat de laatste versies altijd automatisch beschikbaar zijn.

Als je SkyDrive downloadt op je pc of Mac, wordt je SkyDrive-map automatisch op het bureaublad aangemaakt. Elk bestand of elke foto die je in deze map zet, wordt automatisch gesynchroniseerd met al je andere apparaten met SkyDrive. Overal en altijd bestanden op je Windows PC ophalen: Ben je vergeten iets in je SkyDrive-map te zetten? Geen probleem. Zolang de pc waarop dat bestand staat is ingeschakeld en voorzien is van SkyDrive, kun je elk bestand ophalen, overal en altijd.

Mobiele toegang: Foto’s en bestanden in de SkyDrive-map op je pc zijn automatisch beschikbaar op je telefoon. Download de app of gebruik de browser van je telefoon.

Windows Phone: Op je Windows Phone worden je foto’s opgeslagen op jouw SkyDrive en automatisch weergegeven in de hub Afbeeldingen op je telefoon. Download de SkyDrive-app voor Windows Phone en ontdek wat er nog meer kan. Beheer je bestanden overal en bekijk en verstuur je foto’s overal.

iPhone en iPad: Download de SkyDrive-app voor iPhone en iPad zodat je overal eenvoudig toegang tot je SkyDrive-bestanden hebt. Heb je een pc, een iPhone en een iPad? Geen probleem. Je hebt vanaf bijna elk platform en elk apparaat toegang tot je SkyDrive-bestanden.

Android en andere telefoons: Ook met een Android of een andere telefoon kun je SkyDrive overal gebruiken. Open de browser op je telefoon en ga naar SkyDrive.com. Het kan zijn dat je je moet aanmelden met je Windows Live ID. Zoek het bestand of de foto die je wilt bekijken en tik erop. Binnenkort komt er een aparte app voor Android, hier zijn ze nog mee bezig

OneNote-app: Je kunt op je telefoon ook de Microsoft OneNote-app installeren zodat je onderweg notities kunt maken. Je notities worden automatisch opgeslagen en gesynchroniseerd op SkyDrive, zodat je altijd en overal de laatste versie op je telefoon, pc of browser hebt.

Eenvoudig delen met iedereen: Ook grote bestanden of foto’s kun je met vrienden delen. Het enige wat ze nodig hebben is een browser – geen zorgen over de grootte van bijlagen of softwareversies dus.

Met SkyDrive kun je je bestanden eenvoudig en veilig delen met vrienden of collega’s. Ze hoeven geen speciale programma’s te installeren, ze hoeven zich niet aan te melden voor een nieuw account, en ze hebben met elke webbrowser toegang tot de bestanden die jij met hen wilt delen. En je houdt zelf de controle, jij bepaalt met wie je de bestanden deelt. Elk bestand delen, ongeacht de grootte. Via e-mail kun je een link naar een fotoalbum of naar ieder ander bestand op SkyDrive versturen, dus geen zorgen meer over de grootte van e-mailbijlagen.

Bestanden op Facebook, Twitter of in je blog plaatsen: Als je SkyDrive-bestanden wilt delen op een website, kun je de SkyDrive-link kopiëren en in elke gewenste site plakken. Je kunt zelfs Excel en PowerPoint-documenten rechtstreeks in je website opnemen. SkyDrive heeft ook een ingebouwde mogelijkheid om te delen met Facebook en Twitter.

Klik hier om naar de Skydrive website te gaan

Bron: Microsoft Skydrive

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*