mp3 muziek beheer met Media Monkey – gratis download

Computer

mp3 muziek beheer met Media Monkey – gratis download

Wat is Media Monkey

Media Monkey is de ideale alles-in-een muziek beheerder en audio speler. U kunt uw muziek ermee converteren, rippen, branden, ordenen en afspelen. Door de veelzijdigheid van Media Monkey is het een geduchte concurrent van bijvoorbeeld Windows Mediaspeler en Real Player worden. Vooral omdat Media Monkey eigenlijk beter is dan deze twee op het gebied van audio: mp3 en Media Monkey een echte aanrader dus!

Het grote voordeel van Media Monkey: MediaMonkey verenigt diverse functies in zich om uw muziekcollectie op optimale wijze te kunnen beheren. Alles-in-een-applicatie voor mp3 bestanden die beter is dan veel concurrenten.

Wat is Media Monkey?

Media Monkey is een gratis mediaspeler, een zeer complete en veelzijdige welteverstaan. Media Monkey is een music manager, converter, CD-ripper, mediaplayer, synchroniser en equalizer in één. Media Monkey kan ook muziek synchroniseren met de iPod, iets wat normaliter alleen met iTunes kan.

Wat kan Media Monkey nog meer?

Wat kan Media Monkey verder nog allemaal: Catalogiseer meer dan 50.000 CD’s, OGG, WMA, APE, MPC en MP3 audiobestanden zonder de PC te vertragen; Synchroniseer moeiteloos de informatie tussen de muziekbibliotheek en je draagbare audio-apparaten; Makkelijk in te vullen tags, missende informatie wordt via Freedb en het web opgezocht; Structureer je bestanden automatisch — verplaats en hernoem ze volgens de taginformatie; Sla CD’s op in OGG, MP3 en en WMA bestanden; Converteer bestanden naar andere formaten met de Audio Converter; Creëer (automatische) afspeellijsten of een audio-mix om elk denkbare gelegenheid van muziek te voorzien;

U kunt de gratis versie van Media Monkey hier downloaden

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*