Multi Commander, de gratis vervanger voor de Windows Verkenner

Computer

Multi Commander, de vervanger voor de Verkenner

Niet iedereen is tevreden met de Windows verkenner. Het programma Multi Commander is een prima alternatief, met 2 vensters en geheel gratis.

Waarom Multi Commander gebruiken?
Omdat het toch altijd nog iets sneller, beter, makkelijker en efficiënter kan. Het verkenner-alternatief Multi Commander biedt bijvoorbeeld twee deelvensters om te navigeren.

Multi Commander is een prettig alternatief voor de Windows Verkenner. Het belangrijkste verschil zijn de twee deelvensters waardoor u afzonderlijk kunt navigeren. Het is alsof u twee verkenners in één hebt. Waar de interface van de Windows Verkenner nog wel eens verwarrend is, blijkt Multi Commander zeer duidelijk. Zowel bovenin het scherm als ook onderin het scherm, maar ook vlak boven de deelvensters kunt u de schijven kiezen waarmee u kunt werken.

Dat lijkt misschien wel wat veel allemaal, maar het is handig om te bepalen welk navigatiedeel u graag gebruikt en het is heel makkelijk dat de functies allemaal direct beschikbaar zijn. Ook de wat uitgebreidere opties, zoals bepaalde bestanden verbergen en taakbeheer openen worden gewoon weergegeven in het hoofdscherm.

Het beschikt over alle standaard functies die een bestandsmanager aan boord moet hebben zoals kopiëren, verplaatsen, hernoemen en weergeven. De grote kracht van Multi Commanders zijn echter de speciale functies waarmee je met gemak de meer uitgebreide taken kunt uitvoeren.

U kunt het gratis programma Multi Commander hier downloaden

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*