RaimaRadio

RaimaRadio
RaimaRadio is een Nederlandstalige internet-radiospeler. Dit zeer complete programma wordt standaard geleverd met links naar een groot aantal internationale radiostations, maar u kunt ook makkelijk uw eigen favoriete zenders toevoegen. U kunt zoeken op land, genre en zendernaam en als het station mp3-tags meestuurt toont RaimaRadio titel, artiest en soms zelfs een cd-hoes. U kunt de muziek die u hoort te lijf met Winamp-plugins en u kunt meerdere zenders tegelijkertijd opnemen. Dat laatste kunt u zelfs automatiseren. Een handvol tv-stations maakt het geheel compleet.

Online radio luisteren en opnemen met RaimaRadio , RaimaRadio is een programma om naar online radiostations te luisteren. Maar er kan nog veel meer met deze uitgebreide gratis software.

RaimaRadio is zondermeer de meest uitgebreide radiospeler-software van dit moment.

1 Reactie

  1. Ik heb Raimaradio een hele poos op m’n pc gehad en er met veel genoegen naar geluisterd. Toen ik heb ik er vorige week een latere versie op gezet ‘Free Download’ maar dat bleek al snel niet zo te zijn en dus kan ik hem blijven gebruiken als ik reclame wil dulden en daar moest je je dan op abonneren.
    Zo gevraagd, zo gedaan, maar er kwam zo wat geen eind aan die rommel.
    Ook wilde ik wel eenmalig het gevraagde bedrag betalen, maar dat geeft problemen met de wijze waarop.

    Ik dus maar weer geprobeerd om een oudere versie te downloaden, wat wel lukt, maar vervolgens functioneert het hele gedoe niet! Ook na alles te hebben gedeinstalleerd en opnieuw geïnstalleerd te hebben

    Wat kan er mis zijn

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*