Redo Backup: Gratis Backup en Recovery programma

gratis

Gratis Backup en Recovery programma: Redo Backup

Voorkom gegevens verlies van uw computer. Zorg voor een goede backup. U kunt dit doen met Redo Backup en Recovery. Het gebeurd meestal op een moment dat je het niet verwacht of dat het heel erg slecht uitkomt: je harde schijf is kapot! Kon je dan maar even in je tijdmachine stappen om alle gegevens terug te halen. Zorg dus altijd voor een goede backup die u ook gemakkelijk kunt terugzetten. Bewaar deze het liefst op een externe schijf of in the cloud.

Met het programma kunt u backuppen en backups terugzetten (recovery) na een ramp. Hiermee kunt u dus voorkomen dat u waardevolle bestanden kwijt raakt. Ga dit pakket dus snel downloaden en gebruiken zodat ook u de bestanden kunt herstellen mocht er eens iets mis gaan met uw computer.

Redo Backup & Recovery maakt een image waarmee een 1 op 1 kopie van uw volledige harde schijf gemaakt kan worden. Hierdoor ontstaat een backup waarmee u uw systeem razendsnel kunt herstellen bij een probleem. U kunt het programma gratis downloaden en gebruiken. Doe dit dus voordat het te laat is, want dan kan zelfs dit programma u niet meer redden.

U kunt het programma hier downloaden

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*