Schone & Snelle PC IObit Uninstaller – Gratis download

IObit Uninstaller – Gratis download

Schone & Snelle PC
Draait uw Windows pc traag doordat er veel software op staat? Heeft u ooit software geïnstalleerd waarbij andere software meekwam? IObit Uninstaller 10 lost dit voor u op. Deze uninstaller software verwijdert in één klik alle ongewenste software, waaronder gebundelde programma’s. De uitgebreide database in deze versie verwijdert 5x meer hardnekkige software (waaronder Microsoft Edge) en 30% meer restbestanden dan z’n voorganger en dat alles dubbel zo snel als voorheen. Gegarandeerd altijd een schone en snelle pc!

Veilig & Snel Browsen
Schadelijke toolbars en plug-ins kunnen uw browsegegevens tappen en daarmee uw privacy schenden en uw browser vertragen. IObit Uninstaller 10 lost dit op door aan te geven welke browser plug-ins en toolbars schadelijk zijn en ze gemakkelijk te verwijderen. Met de vergrote database kunnen meer schadelijke plug-ins en toolbars geïndentificeerd worden in Chrome, Firefox, Edge en Internet Explorer. Bovendien blokkeert IObit Uninstaller browsermeldingen, voor de allerbeste surfervaring.

Soepel & Gezond Systeem
IObit Uninstaller 10 doet meer dan software deïnstalleren; het schoont alle restanten op. Zodra het achtergebleven bestanden, mappen en register items vindt, wordt dat boven de lijst met programma’s weergegeven zodat u ze in één klik op kunt schonen. Bovendien informeert IObit Uninstaller u zodra er updates beschikbaar zijn voor uw software, om te garanderen dat u de veiligste versies heeft en hackers zwakheden in software niet kunnen gebruiken om uw pc aan te vallen.

Bron: https://www.iobit.com/nl/advanceduninstaller.php
Bekijk hier meer postings van de categorie “Computer”

Deel dit bericht:

Plaats een reactie