SIW – System Information for Windows

SIW – System Information for Windows is een programma waarmee je alle informatie van je systeem kan opvragen. Het is te vergelijken met Everest en is geheel gratis en nederlands in te stellen. Je kan het als installatiebestand binnenhalen maar ook als een portable-versie, dus geschikt om op USB te zetten (kies dan voor Multilanguage without Installer). Echt alles wordt in één klap zichtbaar van je systeem.

Hoe goed kent u uw computer? System Info for Windows geeft u een uitgebreid overzicht van alle hardware, software en netwerkinstellingen, aangevuld met enkele nuttige tools. Voor fervente downloaders van software is het geen sinecure om bij te houden welke programma’s zoal op hun harde schijf rondzwerven. System Info for Windows (SIW) stelt een uitgebreide identiteitskaart samen van uw computersysteem. Veel informatie kunt u ook achterhalen met de meegeleverde hulpprogramma’s van Windows, maar SIW maakt alle gegevens via één overzichtelijke interface toegankelijk.

Windows. System Info for Windows (SIW) geeft u snel toegang tot allerlei informatie over uw computer. Een onontbeerlijk hulpprogramma voor zowel hardware- als softwarefanaten.SIW staat voor System Information for Windows en kan je het best zien als een computer configuratie en diagnostisch hulpmiddel. Het levert gedetailleerde informatie over volgende onderdelen:

U kunt het programma SIW – System Information for Windows hier gratis downloaden

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*