Windows 98 nog steeds te updaten

Windows 98 nog steeds te updaten:

Hebt u met Koninginnedag een wat oudere Computer op één van de vrijmarkten op de kop getikt? Dan bent u er vast achtergekomen dat Microsoft Windows 95/98 niet meer ondersteunt. Dat is jammer, want updaten blijft noodzakelijk, aangezien er belangrijke beveiligingslekken gerepareerd moeten worden.

Gelukkig zijn de updates (ondanks dat het niet meer automatisch gaat) nog steeds verkrijgbaar op de website van Microsoft. Ze staan dan wel niet op de gebruikelijke website en u moet elke update los installeren, maar u bent daarna wel voorzien van een relatief veilig besturingsysteem.

Windows 95 is maximaal te installeren met Internet Explorer 5.5. Veel programma’s van tegenwoordig worden niet meer ondersteund en internetten is ook erg lastig met Windows 95. Het is beter Windows 98 te gebruiken. Windows 98 kan nog wel: MSN Messenger 7.0, Internet Explorer 6.0 en Mozilla Firefox 2.0 kunnen nog op dit besturingssysteem worden geïnstalleerd. U merkt dat u met genoeg geheugen en processorkracht nog betrekkelijk goed kunt werken met Windows 98.

© Miviso.nl
Goedkope Computer artikelen

Deel dit bericht:

Plaats een reactie

Mobiele versie afsluiten