Battlezone – Sony PSP – Gebruikt

Battlezone – Sony PSP

Paradigm Entertainment kreeg de opdracht om een facelift te geven aan het spel van de jaren ’80. Het spel bevat unlockbare wapens en tanks en online modi voor vier spelers.

Het spel speelt zich af in futuristische internationale militaire omgevingen, waar spelers controle nemen over verschillende hover tanks. Zo kan je van in de bossen van China tot in de desert canyons scheuren. In deze omgevingen, zijn er acht unieke team voertuigen, een groot assortiment wapens en multiplayer.

(Update Augustus 2023)
Nedgame Games:
Game: Battlezone (Gebruikt)
Soort Game: Racing Game
Platform: Sony PSP
Minimale Leeftijd: 12
Prijs: 14.99 Euro
Van: Atari

Levertijd: 1 dag
Verzendkosten: 2.99 Euro (vanaf 35,00 gratis verzending in Nederland)

Nedgame is een waar paradijs voor elke gamer. Naast games, spelcomputers en accessoires voor alle huidige systemen als PlayStation 4, PlayStation 3, PlayStation Vita, Nintendo Wii U, Nintendo 3DS, Xbox One, Xbox 360 en PC is onze gamestore ook goed gevuld met games en toebehoren voor oudere systemen als Nintendo Wii, Gamecube, Xbox, Dreamcast, Nintendo DS, Sony PSP, Playstation 2 en retro systemen als Nintendo NES, Super Nintendo, Nintendo 64, Sega Megadrive, Sega Saturn en PlayStation 1.

Eén van de belangrijkste speerpunten van Nedgame is de inruil en verkoop van tweedehands videogames, accessoires en spelcomputers. Dus, bent u uitgekeken op bepaalde games? Neem deze dan gerust mee en ontvang een leuk bedrag als korting op uw aankoop! In veel gevallen is ook een contante uitbetaling mogelijk (inruil en inkoop vanaf 18 jaar, legitimatie verplicht voor registratiedoeleinde). Op al onze tweedehands artikelen geven wij drie maanden garantie.

Bekijk hier alle Games of alle Sony PSP games

Bron: Nedgame.nl

Deel dit bericht:

Plaats een reactie