NFL Street 2 Unleashed – Sony PSP – Gebruikt

NFL Street 2 Unleashed – Sony PSP

Heers op de straat met de PSP. Trotseer de wetten van de zwaartekracht en til het arcade-football naar een hoger niveau met NFL STREET 2. De spelers van de NFL maken zich in deze game niet druk over de bestaande regels, zodat ze alle ruimte hebben om met iedere move en op ieder veld over de straten te heersen.

Bewijs dat je een echte straatlegende bent door de bal via muren te passen, waanzinnige reddingen te maken en keiharde tackles in te zetten. Met de nieuwe, exclusieve STREET-evenementen, de mogelijkheid om draadloos tegen andere spelers te spelen, de supersterren en legenden uit de NFL en de speciale content voor de PSP is dit de definitieve game om te heersen op de straten.

(Update Augustus 2023)
Nedgame Games:
Game: NFL Street 2 Unleashed (Gebruikt)
Soort Game: Sport
Platform: Sony PSP
Minimale Leeftijd: 3
Prijs: 4.99 Euro
Van: Electronic Arts

Levertijd: 1 dag
Verzendkosten: 2.99 Euro (vanaf 35,00 gratis verzending in Nederland)

Nedgame is een waar paradijs voor elke gamer. Naast games, spelcomputers en accessoires voor alle huidige systemen als PlayStation 4, PlayStation 3, PlayStation Vita, Nintendo Wii U, Nintendo 3DS, Xbox One, Xbox 360 en PC is onze gamestore ook goed gevuld met games en toebehoren voor oudere systemen als Nintendo Wii, Gamecube, Xbox, Dreamcast, Nintendo DS, Sony PSP, Playstation 2 en retro systemen als Nintendo NES, Super Nintendo, Nintendo 64, Sega Megadrive, Sega Saturn en PlayStation 1.

Eén van de belangrijkste speerpunten van Nedgame is de inruil en verkoop van tweedehands videogames, accessoires en spelcomputers. Dus, bent u uitgekeken op bepaalde games? Neem deze dan gerust mee en ontvang een leuk bedrag als korting op uw aankoop! In veel gevallen is ook een contante uitbetaling mogelijk (inruil en inkoop vanaf 18 jaar, legitimatie verplicht voor registratiedoeleinde). Op al onze tweedehands artikelen geven wij drie maanden garantie.

Bekijk hier alle Games of alle Sony PSP games

Bron: Nedgame.nl

Deel dit bericht:

Plaats een reactie