Prince of Persia Rival Swords (platinum) – Sony PSP – Gebruikt

Prince of Persia Rival Swords (platinum) – Sony PSP

Is de prins sterk genoeg om zijn slechte alter ego te bestrijden, nu zijn nieuwe liefde Kaileena wordt gedwongen het Zand der Tijd te gebruiken?
– Bevat alle content uit Prince of Persia: The Two Thrones voor de Playstation 2 (inclusief verhaallijnen, filmpjes, wagenraces, enz.)
– Drie gloednieuwe wagenrace-levels, te spelen vanuit het hoofdmenu
– Nieuwe speltype Race voor meerdere spelers, inclusief prins vs. prins

(Update Augustus 2023)
Nedgame Games:
Game: Prince of Persia Rival Swords (platinum) (Gebruikt)
Soort Game: Actie Avontuur
Platform: Sony PSP
Minimale Leeftijd: 16
Prijs: 9.99 Euro
Van: Ubisoft

Levertijd: 1 dag
Verzendkosten: 2.99 Euro (vanaf 35,00 gratis verzending in Nederland)

Nedgame is een waar paradijs voor elke gamer. Naast games, spelcomputers en accessoires voor alle huidige systemen als PlayStation 4, PlayStation 3, PlayStation Vita, Nintendo Wii U, Nintendo 3DS, Xbox One, Xbox 360 en PC is onze gamestore ook goed gevuld met games en toebehoren voor oudere systemen als Nintendo Wii, Gamecube, Xbox, Dreamcast, Nintendo DS, Sony PSP, Playstation 2 en retro systemen als Nintendo NES, Super Nintendo, Nintendo 64, Sega Megadrive, Sega Saturn en PlayStation 1.

Eén van de belangrijkste speerpunten van Nedgame is de inruil en verkoop van tweedehands videogames, accessoires en spelcomputers. Dus, bent u uitgekeken op bepaalde games? Neem deze dan gerust mee en ontvang een leuk bedrag als korting op uw aankoop! In veel gevallen is ook een contante uitbetaling mogelijk (inruil en inkoop vanaf 18 jaar, legitimatie verplicht voor registratiedoeleinde). Op al onze tweedehands artikelen geven wij drie maanden garantie.

Bekijk hier alle Games of alle Sony PSP games

Bron: Nedgame.nl

Deel dit bericht:

Plaats een reactie