Super Collapse! 3 – Sony PSP – Gebruikt

Super Collapse! 3 – Sony PSP

Ontdek de wereld van Collapse en bereid jezelf voor op uren plezier met Super Collapse! 3 op de Sony PlayStation Portable. Je reist door tien verschillende koninkrijken met uitdagende en spannende tussenstops. Bezoek winkels in de steden om power-ups te kopen die je helpen tijdens je reis of speel tien gloednieuwe bonus games in het casino van de stad. Je kunt tevens de klassieke Collapse! games spelen of een van de drie nieuwe games. Ga de uitdaging aan met Slider, Continuous en Countdown mode voor uren speelplezier.

(Update Augustus 2023)
Nedgame Games:
Game: Super Collapse! 3 (Gebruikt)
Soort Game: Puzzel en Behendigheid
Platform: Sony PSP
Minimale Leeftijd: 3
Prijs: 9.99 Euro
Van: Funsta

Levertijd: 1 dag
Verzendkosten: 2.99 Euro (vanaf 35,00 gratis verzending in Nederland)

Nedgame is een waar paradijs voor elke gamer. Naast games, spelcomputers en accessoires voor alle huidige systemen als PlayStation 4, PlayStation 3, PlayStation Vita, Nintendo Wii U, Nintendo 3DS, Xbox One, Xbox 360 en PC is onze gamestore ook goed gevuld met games en toebehoren voor oudere systemen als Nintendo Wii, Gamecube, Xbox, Dreamcast, Nintendo DS, Sony PSP, Playstation 2 en retro systemen als Nintendo NES, Super Nintendo, Nintendo 64, Sega Megadrive, Sega Saturn en PlayStation 1.

Eén van de belangrijkste speerpunten van Nedgame is de inruil en verkoop van tweedehands videogames, accessoires en spelcomputers. Dus, bent u uitgekeken op bepaalde games? Neem deze dan gerust mee en ontvang een leuk bedrag als korting op uw aankoop! In veel gevallen is ook een contante uitbetaling mogelijk (inruil en inkoop vanaf 18 jaar, legitimatie verplicht voor registratiedoeleinde). Op al onze tweedehands artikelen geven wij drie maanden garantie.

Bekijk hier alle Games of alle Sony PSP games

Bron: Nedgame.nl

Deel dit bericht:

Plaats een reactie