gratis Webinar over Navisworks

installatie techniek

gratis Webinar over Navisworks

Met de softwareoplossingen van Autodesk Navisworks 2013 kunnen professionals op het gebied van 3D-projectontwerp. Techniek en constructie kunnen bijdragen verenigen in een model van een enkel gebouw of een enkele procesfabriek. Teamleden kunnen 3D-ontwerpmodellen van elk formaat of elke opmaak tot in detail combineren en delen voor evaluatie.

Staat u aan de start van de BIM werkmethodiek en wilt u weten welke BIM software de beste oplossing voor uw kan zijn?

Volg dan op vrijdagmiddag onze webinars, waar u kort kennis maakt met de diverse BIM software oplossingen van Autodesk en de toegevoegde waarde Cadac Group software zoals TheModus en Cadac Flexline.

Webinar Navisworks, 14.00 – 15.00 1 feb 2013

De projectevaluatieproducten van Autodesk Navisworks vormen de kern van de workflows voor AEC BIM en fabrieksontwerp. Ze faciliteren gecoördineerde real-time visualisatie voor validatie, simulatie en analyse van de projectprestatie van 3D-ontwerpen.

Gratis deelname:
Deelname aan dit webinar is geheel vrijblijvend en kosteloos. Het enige wat u hoeft te doen is u vooraf aanmelden. U krijgt dan van ons tijdig de gegevens toegestuurd waarmee u het webinar kunt volgen. Klik hier om u aan te melden voor het gratis Webinar

Bron: Cadac.com
Bekijk hier meer “Installatie-Techniek” postings

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*