Nieuwe binnenriolering buis van Dyka heet Sono

installatie techniek

Nieuwe binnenriolering buis van Dyka heet Sono

Dyka Sono heeft een mooie nieuwe (blauwe) binnenrioleringsbuis op de markt gebracht met de naam DykaSono, de nieuwe norm voor geluidsarme binnenriolering. Wij hadden hem al eerder gezien maar tijdens de Vakbeurs Sanitair en Klimaattechniek, de VSK 2010, heeft Dyka officieel de nieuwe norm voor geluiddempende binnenriolering geintroduceerd: DykaSono. Deze geheel nieuw ontwikkelde buis heeft een aantal belangrijke voordelen:

Als eerste is de DykaSono buis de stilste binnenriolering in PVC. Met het unieke alzijdig mofsysteem met rubberringverbinding garandeert het een probleemloze en snelle montage. Dyka Sono is aansluitbaar op alle binnenriolering systemen.

Bekijk nu hieronder de nieuwe promotie video van Dyka over de nieuwe DykaSono stille binnenriolering:(bron/copyright: Youtube)

De nieuwe blauwe buis van Dyka wordt geproduceerd in Nederland, volgens Nederlandse normen en specificaties. De “total cost of installation” is zeer laag en het programma gaat alle standaard diameters bevatten. Vanaf heden zijn reeds de 110mm, 125mm en 160mm leverbaar. In het komende halfjaar (tussen nu en de bouwvak 2010) volgen de diameters 50mm, 75mm en 90mm.

Alle DykaSono hulpstukken hebben KOMO-keur en het systeem is uitvoerig getest door adviesbureau Peutz. De resultaten hiervan zijn opgenomen in de nieuwe versie van SoundSpotSim, zodat u het zelf zult zien: een stiller systeem bestaat niet! DykaSono: Nederland wordt er stil van!

Hier kunt u de DykaSono documentatie bekijken (pdf)

Bron: Dyka.nl
Werk altijd volgens de geldende normen.

Bekijk hier meer “Installatie-Techniek” postings

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*