Gratis boekje de toekomst delen werkt van Cordaid

Gratis boekje de toekomst delen werkt van Cordaid

Samen verder kijken dan het leven lang is. Vraagt u zich wel eens af hoe u kunt bijdragen aan een betere wereld, ook als u er zelf niet meer bent? Met een nalatenschap aan Cordaid geeft u de meest kwetsbare mensen op deze wereld een betere toekomst. We verlenen noodhulp als het nodig is, zorgen voor betere gezondheidszorg, onderwijs, werk en inkomen en maken mensen weerbaar. Zo krijgen zij kansen op een beter leven die zij anders wellicht nooit zouden krijgen.

Maak het verschil met uw nalatenschap. Ook in de toekomst is het belangrijk om kansen te creëren voor de meest kwetsbare mensen op deze wereld. Wilt u een gift nalaten aan Cordaid? Dan investeert u in een betere wereld.

Gratis informatieboekje. Wilt u meer weten over nalaten aan Cordaid? Vraag dan gratis het boekje ‘De toekomst delen werkt’ aan. Hierin leest u inspirerende verhalen over het werk van Cordaid, en geven wij u meer informatie over het opnemen van een goed doel in uw testament. Wij hopen dat dit boekje u helpt na te denken over de wereld van morgen. Vul uw gegevens in en u krijgt het boekje zo spoedig mogelijk toegestuurd.

u kunt het boekje hier bestellen.

Bron: cordaid.org

Deel dit bericht:

Plaats een reactie