Carspotter – sms kenteken

Actie

Carspotter – sms kenteken

Carspotter, stuur een sms met kenteken en je krijgt een sms terug met de waarde van de auto en een sms met overige gegevens van de desbetreffende auto. Hier het gehele verhaal.

Hoe werkt carspotter:
CarSpotter werkt heel makkelijk. Met je mobiele telefoon sms je het kenteken van de auto naar 2020. Als je dus bijvoorbeeld een auto ziet met kenteken 56-LM-KB dan tik je het volgensde smsje: 56LMKB en je stuurt deze naar 2020.

Let op! Carspotter stuurt je 2 smsjes. een sms met de waarde van de auto en een sms over de prestaties van de auto.

De ontvangen gegevens van carspotter:
Als je een kenteken sms’t naar carspotter krijg je dus 2 sms berichtjes terug.

In het 1e sms berichtje staat onder andere welk auto merk en auto type bij het opgegeven kenteken horen. Tevens ontvang je de datum van kenteken bewijs deel 1 (dit staat voor het bouwjaar) en de nieuwwaarde van de auto. Ook ontvang je nog een indicatie van de actuele waarde van de auto.

In het 2e sms berichtje staan gegevens over de prestaties van de auto. Je kunt hierbij denken aan: de cilinder inhoud, aantal pk’s/kw, de acceleratiesnelheid, topsnelheid en het gewicht van de auto.

Waar haalt carspotter de informatie vandaan?
Carspotter haalt de informatie over de auto onder andere bij de Rijksdienst voor het Wegverkeer (RDW), ook gebruikt carspotter specificaties van auto fabrikanten en kijkt carspotter naar de actuele en werkelijke markt conforme taxaties van auto’s.

Wat kost Carspotter?
per sms dat je verstuurt (dus per kenteken dat je per sms verstuurd) ontvang je van carspotter 2 sms berichtjes. CarSpotter berekend hiervoor € 1,50 per ontvangen bericht. Je betaald dus € 3,00 voor de ontvangen informatie

Is carspotter een abonnement?
Nee, Carspotter is geen abonnement. Je zit er dus niet aan vast en krijgt niet elke dag ongevraagd sms berichtjes. Het blijft bij de 2 sms berichtjes met informatie over de auto/kenteken.

© Miviso.nl – Bekijk ook ons Auto Bladen Overzicht

2 Reacties

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*