Goedkope parkeer mogelijkheden voor Schiphol

Goedkope parkeer mogelijkheden voor Schiphol

Tegenwoordig zijn er verschillende mogelijkheden om goed en goedkoop te parkeren bij Schiphol. U hoeft vanaf heden dus nooit meer teveel te betalen!

BestParking.nl
Bestparking.nl ligt direct bij afslag 1 van de A4. Schiphol is afslag 2. Binnen 5-6 minuten brengt het gratis shuttlebusje de klant naar de vertrekhal. Er zijn vele shuttles en er wordt voor iedereen apart heen en weer gereden. Wachttijden zijn er niet of zijn minimaal. Mensen boeken online een parkeerplek. Wanneer men arriveert op de parking wordt men direct naar de vertrekhal gebracht en opgehaald.

Gratis shuttle in 5-6 minuten bij de vertrekhal. BestParking.nl is Spotgoedkoop. Vanaf € 5,- per dag. Bij BestParking wordt er voor iedereen apart heen en weer gereden. Dus geen wachttijden.
Een beveiligd en geheel afgesloten parkeerterrein. Betalingen zijn mogelijk per pin, contant of creditcard, keuze genoeg dus. Tot 20min van te voren te boeken en te annuleren. 24 uur per dag open. 7 dagen per week. Dat is dus 24/7 geopend en beschikbaar voor uw auto.

BudgetParkingSchiphol.nl
Budgetparkingschiphol.nl bevindt zich in hetzelfde gebouw als het Schiphol Radisson Blu hotel Op Schiphol-Rijk. Op nog geen 3 km van de vertrekhal. Luxe shuttlebusjes rijden in 4 minuten via de Cargoroute filevrij van en naar de vertrekhal. Budgetparkingschiphol.nl is een parkeergarage waar mensen zelf hun auto parkeren. Mensen boeken online een parkeerplek. Wanneer men arriveert wordt men direct naar de vertrekhal gebracht en opgehaald.

De voordelen van Budget Parking: maar 3 km van de vertrekhal, Direct bij het Schiphol Radisson Blu hotel op Schiphol-Rijk, Gratis overdekt parkeren, Gratis shuttle in 4 minuten via de filevrij cargo route bij de vertrekhal, budget parking schiphol is er al vanaf € 5,- per dag met een beveiligd parkeerterrein, er zijn geen wachttijden omdat er voor iedereen apart heen en weer wordt gereden,
tevens is er een wasservice mogelijk, Betaling per pin, contant, factuur of creditcard, Tot 20min van te voren te boeken en te annuleren, 24 uur per dag open. 7 dagen per week.

Quickparking.nl
Quickparking.nl ligt direct naast P30 (bij de Kaagbaan) op Schiphol-Zuid op nog geen 2 km van de vertrekhal. De luxe shuttlebusjes rijden binnen 3 minuten via de Cargoroute filevrij van en naar de vertrekhal. Quickparking.nl is nog dichterbij Schiphol dan Schiphol Lang parkeren. Mensen boeken online een parkeerplek. Wanneer men arriveert op de parking wordt men direct naar de vertrekhal gebracht en opgehaald.

Quick Parking ligt op 2 km van de vertrekhal, dat is nog dichterbij dan Schiphol Lang Parkeren. Bij quickparking heeft u een gratis shuttle in 3 minuten via de filevrij cargo route bij de vertrekhal, het is spotgoedkoop, namelijk al vanaf € 5,- per dag. Er wordt voor iedereen apart heen en weer gereden bij quickparking, er zijn dus geen wachttijden en de parkeerterreinen zijn beveiligd en geheel afgesloten.
Tevens is er een mooie wasservice beschikbaar en ook is er overdekt parkeren mogelijk. Betalingen zijn mogelijk per pin, contant, Ideal, factuur of creditcard.
Tot 20 minuten van te voren te boeken en te annuleren, 24 uur per dag open, 7 dagen per week, het is allemaal standaard bij quick parking bij schiphol.

Bron: Quickparking / BestParking / BudgetParkingSchiphol / TradeTracker

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*