Gratis kaartjes bij GVU en Connexxion

Gratis kaartjes bij GVU en Connexxion:

Wij hebben ons opgegeven om gratis te reizen en nodigen u uit om dat ook te doen! Laat die kans niet schieten en vraag vandaag nog 2 gratis probeerkaartjes aan via www.vooru.nl/probeerkaartjes. Hiermee maakt u een gratis heen- en terugreis in de regio Utrecht. Bovendien maakt u kans op € 500,- voor een rondje in uw favoriete café of restaurant. Laat de e-mailadressen van uw familie, vrienden en kennissen achter en wie weet trakteert u hen dadelijk op een rondje!

Bestel 2 gratis probeerkaartjes en maak kans op € 500,- voor een rondje in uw favoriete café of restaurant. Lekker een dagje of avondje de stad in (of juist uit) om leuke dingen te doen? Het kan zo met de bussen en trams van Connexxion en GVU. Het is niet alleen makkelijk en prettig, maar nu ook gratis voor iedereen die het eens wil proberen. Vraag vandaag nog 2 gratis probeerkaartjes aan via onderstaand formulier. Met deze probeerkaartjes maakt u een gratis heen- en terugreis in de periode tot en met zondag 19 oktober 2008. Stel uw familie, vrienden en kennissen via e-mail op de hoogte van deze actie en maak kans op € 500,- voor een rondje in uw favoriete café of restaurant!

De probeerkaartjes zijn tot en met vrijdag 5 september 2008 aan te vragen en worden voor 19 september 2008 thuisgestuurd.

Reis snel naar www.vooru.nl/probeerkaartjes en bestel!
Niet vergeten: de probeerkaartjes zijn te bestellen tot en met vrijdag 5 september!

Met vriendelijke groet,
Directies GVU en Connexxion

UPDATE:
De nieuwe 2010 actie met de gratis probeer kaartjes, voor de BUS en/of TRAM van de GVU/Connexion is geldig tot 10 september 2010, wees er dus snel bij.
U kunt de kaartjes ook per telefoon aanvragen via telefoonnummer 0900 576 4000 (€0,10 per minuut)
Volgens de website van Connexxion worden de probeerkaartjes in de week van 13 september verzonden en deze kunnen gebruikt worden tot en met 10 oktober 2010.

26 Reacties

 1. Wanneer is de opendag,ik meen a.s. Zaterdag,klopt dat? en wat is de openingstijd. Met Gratis? kaartjes kan ik daar dan samen met mijn vrouw naar toe met groeten,
  P.Meijers te Maarssen
  (adres gegevens verwijderd ivm privacy)

 2. Er zijn wat mensen die problemen ondervinden met de website van de GVU & CONNEXXION. Wij hebben het net zelf weer geprobeerd (zaterdag 10:50) en toen ging alles goed. Het is dus niet onze website die de eventuele foutmelding geeft maar de website van de GVU & CONNEXXION. U moet hier zijn voor de beste acties en op http://www.vooru.nl/probeerkaartjes voor de gratis kaartjes

 3. Mijn bestelling op
  “www.vooru.nl/probeerkaartjes”
  leidt tweemaal slechts tot:
  “the server is unable to process your request”;
  dát werkt dus niet bij u!
  (vrijdag 22.08.2008, 15:45 en 21:50)

  Met vr.groeten en doe er wat aan!

  REACTIE ADMIN:

  Geachte heer/mevrouw,

  Wij hebben het net zelf weer geprobeerd (zaterdag 10:50) en toen ging alles goed. Het is dus niet onze website die de eventuele foutmelding geeft maar de website van de GVU & CONNEXXION. U moet hier zijn voor de beste acties en op http://www.vooru.nl/probeerkaartjes voor de gratis kaartjes.

 4. Gaarne wil ik 2 bus of tram kaartjes van U ontvangen

  A.Schreutelkamp v.d.Sluijs
  te IJsselstein

  (adres gegevens verwijderd ivm privacy)

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*