Gratis Physiogel producten

gratis

PHYSIOGEL® Crème

Wordt aanbevolen bij gevoelige, droge, naar allergie neigende huid, constitutioneel eczeem, diabetes, schilferige huid, geïrriteerde, jeukende, verouderende huid, gevoelige baby- en kinderhuid.

PHYSIOGEL® Shampoo

Wordt aanbevolen voor een regelmatige en milde reiniging bij gevoelige, droge, jeukende huid, constitutioneel eczeem, neiging tot allergie bv. huidirritaties.

Hoe werkt PHYSIOGEL® Crème eigenlijk?

Door de bijzondere, met hightech methoden geproduceerde Derma-Membraan-Structuur (DMS®) van PHYSIOGEL® Crème is de natuurlijke barrière van de huid nagemaakt. PHYSIOGEL® Crème is daardoor in staat de zich in de crème bevindende huidverwante lipiden en ceramiden in de dieper liggende huidlagen van de epidermis (opperhuid) te transporteren en daardoor het vochtverlies van de huid op effectieve wijze te reguleren. De beschermende huidbarrière wordt zo doelgericht en langdurig geregenereerd en de huid kan hierdoor weerstand bieden aan de schadelijke invloeden van het milieu.

Geen kunstmatige emulgatoren

Bovendien bevat de crème alleen datgene, wat de huid werkelijk nodig heeft. Het bijzondere is dat PHYSIOGEL® Crème geen emulgatoren bevat. Emulgatoren dienen in gewone crème als bindmiddel. Ze kunnen zich echter in de huid vermeerderen en bij de reiniging de belangrijke huideigen vetten wegwassen. Dat kan ertoe leiden dat de huid op den duur steeds droger wordt. De vochthuishouding is dan verstoord. De huid reageert daardoor gevoeliger op negatieve invloeden uit het milieu.

Innovation: Derma-Membraan-Structuur (DMS®)

De crème is gebasseerd op het eigen afweersysteem van de huid. De lipiden en ceramiden in het derma membraan structuur (DMS®) zijn gelijk aan lipiden en ceramiden die door de huid zelf aangemaakt worden, de lipiden en ceramiden dringen diep door in de verschillende lagen van de huid en beschermen de huid tegen uitdrogen.

Minder betekent meer

Aangezien PHYSIOGEL® vrij is van conserveringsmiddelen, kleurstoffen, siliconen, minerale oliën (paraffine) en parfum, is het bijzonder aan te bevelen voor een huid die gevoelig reageert. Ook kan de huid van baby’s en kleine kinderen met deze hypoallergene crème worden verzorgd.

 Informatie over onze producten en proefmonsters kunt u verkrijgen bij uw Huidarts, Huidtherapeut en de DA drogist of rechtstreeks via ons.
Graag in ieder geval de vakjes met een * invullen.

Per huishouding wordt slechts één zending verstuurd. Het aanbod is geldig zolang de voorraad strekt.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*