Maak zelf je eigen boek met Blurb

Maak zelf je eigen boek met Blurb

Misschien ken je het wel, je hebt een idee om een leuk boek te maken. Maar dan denk je van “hoe doe je dat?”. Simpel, je gaat gewoon naar Blurb.com

Wat is Blurb?
Blurb is niet alleen een bedrijf maar ook een community die hartstochtelijk gelooft in het plezier dat we aan boeken kunnen beleven – door ze te lezen, te maken, met anderen te delen en te verkopen. Het is echt een fantastische ervaring om een voltooid boek in de hand te kunnen houden met je eigen naam op de omslag. Daarom hebben we de koppen bij elkaar gestoken en een creatieve uitgeverijdienst ontwikkeld die simpel en slim genoeg is om van iedereen een auteur te maken.

Hoe werkt Blub?
Maak boeken. Houd alle winst. Dat is alles. Jij stelt de prijs voor je gedrukte boeken en e-boeken vast en wij sturen jou het verschil tussen de Blurb-basisprijs en de verkoopprijs die jij vraagt.

Zo werkt het:
1. Maak een boek met een van onze drie tools en upload het.

2. Koop één exemplaar van elk formaat boek (gedrukt of e-boek), waarin je je boek wilt verkopen.

3. Schrijf je in bij ons gratis prijsbepalingsprogramma. Het duurt maar een paar minuten.

4. Bepaal hoeveel winst je per exemplaar wilt maken. Bij een e-boek moet je nog bepalen of je het boek ook via Apple iBookstore™ wilt verkopen.

5. Laat je collega’s, vrienden, familie en fans weten dat je boek kan worden besteld met onze gratis promotietools. Gebruik Blurb BookShow™ (onze widget voor voorbeeldweergaven van boeken) op je website, blog of Facebook-pagina.

6. Verdien geld als mensen je boek kopen.

Dus als je zelf je eigen boek wilt maken, dan ga je naar Blurb.com

Bron/Copyright: Blurb.com

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*