Pak dit voordeel met de trein van de NS

Actie

Pak dit voordeel met de trein van de NS

Gewoon even lekker weg, eropuit. Een dagje weg met de trein, door heel Nederland. Bekijk hier de beste trein aanbiedingen van de NS.

Mei 2018:
Laatste kans! Ga met dit zomerse weer op stap met onze Treinpakkers. De leukste dagjes uit met de trein, nu voor de laagste prijs.

Wat dacht je van de Superdal Dagkaart: 1 dag reizen voor 2 personen na 11:00 uur voor € 26. Of ga voor Trein + broodje en sap bij Bakker Bart voor maar € 20. Er zijn maar liefst 16 Treinpakkers: bestellen kan nog t/m 13 mei!

April 2018:
Ga deze lente op stap met onze Treinpakkers! De leukste dagjes uit met de trein, nu voor de laagste prijs. Ga eropuit in je favoriete stad! Trein + Broodje en sap bij Bakker Bart voor € 20. Of ga voor het Meereisretour en reis 1 dag voor € 4 met iemand mee. Er zijn maar liefst 16 Treinpakkers: bezoek de leukste uitjes door heel Nederland!

NS Lentetoer. Samen lekker op stap! Ga je lentekriebels achterna
Zoek samen je vrienden op, bezoek samen familie of ga samen het terras op. NS Lentetoer is te koop en te gebruiken tot en met 29 april 2018. 2e klas voor € 14,50 per persoon. Of met meer comfort: 1e klas voor slechts € 18 per persoon


Maart 2018:

Nieuw op ns favourites: Leeuwarden, Culturele hoofdstad van Europa.
Bezoek expo’s, festivals en meer dan 40 grote culturele evenementen. Maar vergeet zeker de terrassen, restaurants en winkeltjes niet! Waar je precies moet zijn? #nsfavourites neemt je graag mee.

Gratis reizen met het Boekenweekgeschenk. De traditionele afsluiting van de Boekenweek. Zondag 18 maart is het geschenk van Griet Op de Beeck je treinkaartje. Weet jij al waar je naartoe gaat? Shoppen met een vriendin? Op familiebezoek aan de andere kant van het land?

Boek vandaag nog jouw eerste dagje uit van de lente. Vandaag begint officieel de lente. Tijd om de winter van je af te schudden en lekker op stap te gaan. We hebben de vrolijkste uitjes van het voorjaar voor je uitgezocht. Pak de trein en geniet van het voorjaar!

De lekkerste adresjes tijdens je dagje uit. Een dagje uit met de trein? Met lekker eten en drinken is je uitje helemaal af! Eet een echt Brabants worstenbroodje, ga eens goed zitten voor een stevige lunch of schuif aan voor een Italiaans feestmaal. Liever een borrel met een hapje? Het kan allemaal!

Februari 2018:
Er zijn weer Treinpakkers! Leuke acties in heel Nederland, tijdelijk voor de laagste prijs.
Tot en met 4 maart ontvang je veel voordeel met onze Treinpakkers. Zoals Trein + Lunch bij de Bijenkorf voor maar € 21. Of slaap lekker uit en reis een dag onbeperkt door Nederland voor € 16

Januari 2018:
De nieuwe Spoordeelwinkel staat live! Laat ons weten wat jij ervan vindt.
Onze 25 uitjes zijn in een nieuw jasje gestoken. Nu ook geoptimaliseerd voor gebruik op je mobiel. Laat je inspireren door mooie beelden, leuke teksten en handige tips.

December 2017:
Ze zijn er weer: de Treinpakkers! Van 9 december t/m 7 januari 2018 allemaal leuke acties in heel Nederland, tijdelijk voor de laagste prijs.
Zoals Trein + Entree WildNights in WILDLANDS Adventure Zoo Emmen voor € 22 of Trein + Tram + Entree Rijksmuseum in Amsterdam voor € 33. Of liever NS Wintertoer voor € 29 of Weekenddagretour 1e klas voor € 19? Er zijn nog veel meer Treinpakkers. Voor welke ga jij?

Februari 2017:
Nieuw: Treinpakkers Acties die je echt niet wilt missen.
De allerleukste uitjes, nu tijdelijk voor de allerlaagste prijs. Wat dacht je van eerste klas reizen naar de Bijenkorf? Ga op ontdekkingsreis in Diergaarde Blijdorp. Of koop een Weekenddagkaart voor 2 personen en reis samen onbeperkt door Nederland voor slechts € 26. Let op, voor je het weet zijn ze alweer voorbij. Te koop tot en met 5 maart!

Bron: NS

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*