Speciale acties en aanbiedingen van het Kruidvat

Actie

Speciale acties en aanbiedingen van het Kruidvat

Kruidvat is een hele grote drogisterij in Nederland. Ze hebben echter ook speelgoed en overige artikelen, voor een schappelijke prijs. Ook de Kruidvat punten spaarpas is een mooie aanvulling.
Bekijk hier de acties van het Kruidvat:

Mei 2018:
Je profiteert vanaf morgen online en vanaf dinsdag in de winkel van al deze acties en aanbiedingen.

De Kruidvat health folder. Bekijk alle gezonde acties en aanbiedingen en zorg dat jij gezond en fit blijft deze zomer! Zoek jouw favoriete producten en bestel ze gemakkelijk online.

NIEUWE ACTIES AANKOMENDE WEEK Bekijk hier alvast de folder van aankomende week!

Je profiteert vanaf morgen online en vanaf dinsdag in de winkel van al deze XL acties en aanbiedingen.

Benieuwd naar alle acties van Kruidvat? Je vindt ze hier! Je vindt al onze acties en aanbiedingen in de folder. Ben je op zoek naar alle acties per categorie? Kies dan hieronder de categorie en ontdek alle acties en aanbiedingen

Alle acties: Ben je benieuwd naar alle acties en aanbiedingen van Kruidvat? Natuurlijk vind je deze in de folder, maar wist je dat de acties ook per categorie kunt bekijken? Ga snel naar jouw favoriete categorie!

April 2018:
GUHL MEGADEAL! Pluis, futloos haar, wilde krullen? Met Guhl maak je van elk haar iets moois! Sla nu snel in, want het is 1+1 gratis op het hele assortiment van Guhl! Is jouw haar ook klaar voor een nieuw en fris kleurtje?

Bron: Kruidvat
Bekijk hier ook aanbiedingen van overige drogisterijen

1 Reactie

  1. Laatst besteld via de website van kruidvat. Ging heel gemakkelijk. Binnen enkele dagen kreeg ik een email dat ik het pakketje (een doos met de verschillende besteld artikelen) kon ophalen in de winkel (dan geen verzendkosten).

    Tip: vaak kun je dan ook nog de items bestellen, die in de winkel niet meer leverbaar zijn

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*