AutoSock – SneeuwKettingen Wintersport Vakantie

Vakantie - lekker even weg

Sneeuw Kettingen Wintersport Vakantie: AutoSock

AutoSock, snel, handig en veilig op weg met AutoSock sneeuwkettingen. Geen last meer van plotselinge sneeuwbuien, hagel of ijzel. Het weer in Europa kan soms zeer wisselvallig zijn.
Het lijkt alsof ijzel of een hevige sneeuwbui tegenwoordig eerder regel is dan uitzondering. Als automobilist wilt u natuurlijk vlug kunnen inspelen op deze plotselinge weersomstandigheden.
U wilt zo snel mogelijk de grip van uw banden vergroten om veilig verder te kunnen rijden. Sneeuwkettingen zijn in zulke situaties niet altijd een handige oplossing. Het omleggen van sneeuwkettingen is niet altijd eenvoudig en neemt kostbare tijd in beslag.

Klik hier om de sneeuwkettingen te bestellen

Er is nu een veilig, snel en handig alternatief; de AutoSock! De Auto Sock is niet alleen zeer handzaam, licht en gemakkelijk te bevestigen, maar bovenal zeer veilig.
Diverse grote autofabrikanten hebben maandenlang onderzoek gedaan om de Auto Sock op veiligheid te testen. En met positief resultaat.

De AutoSock is bovendien goedgekeurd door de Duitse TUV. Het gebruik van de Auto Sock bespaart u veel tijd en ergernis.
Zorg er daarom voor dat u altijd gemakkelijk bij de AutoSock kunt.

De AutoSock is leverbaar in elf semi-universele maten en is dus toepasbaar op bijna alle bandenmaten van auto’s, busjes en campers.
De AutoSock is leverbaar vanaf EUR 49,99 per set van twee stuks. De maat High Performance kost 115 euro.

Bron: Sneeuwkettingen.com

Bekijk hier alles over Vakantie

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*