Kerstmarkten 3 dagen Lille, Canterbury en Brugge

Kerstmarkten 3 dagen Lille, Canterbury en Brugge

Dag 1 Lille
Vanaf onze verzamelplaats rijden we naar het Franse Lille met de prachtige citadel. De hele stad bruist en de prachtige gevels verdwijnen onder weelderige decoraties. Ook verrijzen er 80 chalets waar ambachtslieden originele geschenken aanbieden. Op de Grote Markt staat een sprookjesachtig reuzenrad. Lille is de ideale bestemming voor kerstshoppers. De etalages van maar liefst 3900 boetiekjes zijn sfeervol versierd. Aan het begin van de avond vertrekken we naar ons hotel.

Dag 2 Canterbury
Vandaag brengen we een bezoek aan Canterbury. Na het ontbijt gaan we aan boord voor de korte overtocht naar Dover. Vervolgens rijden we naar Canterbury. Op de kerstmarkt in Canterbury vindt u lokale lekkernijen en originele kerstgeschenken. Middelpunt van de kerstmarkt is de eeuwenoude kathedraal. Geniet ook van de vele lichtjes in de smalle straatjes, de gezellige pleinen en de sprookjesachtige etalages.

Dag 3 Brugge
Brugge is geheel omgetoverd tot een sfeervolle kerstmarkt. U vindt hier gezellige kerststallen met Glühwein, wafels en andere lekkernijen. Breng een bezoek aan de Kersthappening waar u veel inspiratie op kunt doen voor de allernieuwste feesttrends. U vindt een ruim aanbod aan prachtige workshops, bloemschikdemonstraties en decoraties. Aan het begin van de middag rijden we naar onze verzamelplaats in Nederland. Hier krijgt u de gelegenheid om iets te eten alvorens u met de servicelijn naar uw opstapplaats wordt gebracht. Het kan voorkomen dat op zondag niet alle winkels in de stad zijn geopend. De kerstmarkten zijn dan wel geopend.

Bron: Effeweg
Actuele Aanbiedingen Effeweg.nl

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*