’t Gardijntje – Bornem – België

’t Gardijntje

Dit comfortabele vakantiehuis in het Belgische Bornem beschikt over een ideale ligging aan de prachtige Scheldedijk. Het is voorzien van een heerlijk terras en er zijn 3 slaapkamers die gezamenlijk plaats bieden aan maximaal 5 personen. De woning is ideaal voor wandelliefhebbers en gezinnen met oudere kinderen.

De omgeving leent zich uitstekend voor fiets– en wandeltochten, bijvoorbeeld langs het het Kasteel van Hingene. Er zijn gezellige restaurants te vinden en een bezoek aan omliggende plaatsen zoals Sint-Niklaas, Temse en Breendonk zijn ook de moeite waard. De accommodatie ligt bovendien vlak bij het bruisende Antwerpen, waar je leuk kunt winkelen.

De goed uitgeruste keuken biedt je de mogelijkheid om je favoriete gerechten te bereiden en de badkamer is ingericht met een bad/douche, een wasbak en een toilet. Je kunt kosteloos gebruikmaken van tv en WiFi en het gezellige terras vormt de ideale plek voor een ontspannen afsluiting van de dag.

Maximaal aantal personen: 5
Beoordeling: 3 sterren
Plaats: Bornem
Regio: Antwerpen
Land: België

Chalet .nu biedt meer dan 40.000 vakantiehuizen aan in 20 Europese landen. U vindt er onder andere huizen in België, Duitsland, Nederland, Portugal, Spanje en Tsjechië. Door het enorme aanbod van vakantiehuizen, landhuizen, kastelen en boten is er altijd wel een geschikte accommodatie te vinden.

Bekijk hier alle mogelijkheden van Chalet.nu en alle vakantie mogelijkheden in België

Bron: Chalet.nu

Boek snel een voordelige Kortlopende Reisverzekering of Doorlopende Reisverzekering

Plaats een reactie