Uitwaaivakantie aan de Belgische kust bij de Panne

Uitwaaivakantie aan de Belgische kust bij de Panne, incl. ontbijt, welkomstdrankje & VIP-pas voor De Panne

Zin om je batterij op te laden, en even helemaal niets te hoeven? Dan is een vakantie aan de vriendelijke Belgische kust een uitstekend idee. Wat dacht je van een vers visje aan de boulevard van Oostende, ooit de woonplaats van soulzanger Marvin Gaye, of een middag luieren in een rieten strandstoel in de pittoreske badplaats De Haan? Je perfecte standplaats is het gloednieuwe Hotel Ibis de Panne.

Vanaf het hotel loop je zo naar het strand, en naar de gezellige cafés en winkeltjes langs de boulevard. De duinen zijn een geliefde plek voor vogelaars, en je vindt hier ook verschillende monumenten die herinneren aan het strijdtoneel in de Eerste en Tweede Wereldoorlog.

Ibis De Panne is een nieuw, fris hotel, dat een ideale uitvalsbasis vormt voor het verpozen aan zee, het maken van prachtige wandelingen door ongerepte natuur of het verkennen van de bourgondische, historische en culturele Westhoek. Na een dag vol indrukken neem je bijvoorbeeld een heerlijk biertje en een snack in de bar van het hotel, die 24 uur per dag open is. Het personeel is vriendelijk, de kamers schoon en het ontbijt – in buffetvorm – uitstekend. Je kan in het hele hotel gratis gebruik maken van draadloos internet.

Bron:Secrectescapes.com
Boek hier de actuele Secret Escapes

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*