4 dagen Berlijn – Super Summer Sale

Duitsland

4 dagen Berlijn – Super Summer Sale

Dag 1 Heenreis
Op de eerste dag vertrekt de touringcar vroeg in de ochtend, zodat we aan het einde van de middag bij ons hotel arriveren.

Dag 2 Stadsrondrit en vrije tijd
Na het ontbijt vertrekken we naar het centrum van Berlijn. U kunt een stadsrondrit maken of het centrum op eigen gelegenheid verkennen. De stadsrondrit Berlijn is zeer voordelig bij te boeken. Een Nederlands sprekende gids vertelt u alles over Berlijn. U ziet de belangrijkste bezienswaardigheden zoals de Brandenburger Tor, Alexanderplatz, Checkpoint Charlie, de Gedächtniskirche, Unter den Linden en de Reichstag.

Onderweg zullen er diverse stops gemaakt worden en krijgt u volop de gelegenheid om foto’s te maken en rustig rond te kijken. In de middag kunt u een boottocht over de rivier de Spree maken. Bij voldoende deelname kunt u ’s avonds ter afsluiting een avondtour maken. Hierbij wordt ook de Fernsehturm aangedaan. Deze toren is 365 meter hoog! Op 200 meter hoogte bevindt zich het uitzichtplatform vanwaar u een schitterend uitzicht heeft op de stad.De stadsrondrit is optioneel en dient bij boeking te worden doorgegeven.

Dag 3 Vrije tijd
Vandaag heeft u de hele dag vrij te besteden in Berlijn. U kunt bijvoorbeeld gaan winkelen in het KaDeWe (Kaufhaus Des Westens), één van de prachtige musea bezoeken of genieten van de overige bezienswaardigheden die Berlijn rijk is.

Dag 4 Terugreis
Na het ontbijt vertrekken we richting Nederland. Onderweg is er de gelegenheid om iets te eten, alvorens u met onze servicelijn naar uw opstapplaats wordt gebracht.

Bron: Effeweg
Actuele Aanbiedingen Effeweg.nl

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*