Dierenpark Gronau Zoo

Dierenpark Zoo Gronau
Dierenpark Zoo Gronau

Dierenpark Gronau Zoo

In het Stadspark van Gronau, ligt een leuk klein Dierenpark / Zoo. Ideaal om eens met de kinderen te gaan kijken. Er zijn o.a. pony’s, apen, hangbuikzwijnen en lama’s. Er zijn niet veel grote/gevaarlijke dieren maar het is toch altijd leuk om wat dieren te bekijken. De toegang is gratis en je kunt er 2 uur vrij parkeren, net naast de deur. Het Dierenpark is onderdeel van het Stadspark, een mooi park. Al met al de moeite om eens te gaan kijken. Gronau (deelstaat Nordrhein-Westfalen) ligt net iets over de grens bij Nederland.

Lama's in Gronau
Lama’s
Ezels in Gronau
Ezels
Hertjes in de Zoo
Hertjes
Uilen in Dierenpark
Uilen

Klik hier voor de exacte locatie van het park in Googlemaps

Vervoer naar het Dierenpark
Als u met de auto komt, kunt u gemakkelijk parkeren aan de Alter Schloßplatz, 48599 Gronau (Westfalen) Duitsland. Hier kunt u 2 uur gratis parkeren als u gebruik maakt van een parkeerschijf. Vandaar uit gaat u onder het tunneltje en dan komt u in het Stadspark. Aan de achterkant van de vijver ligt het Dierenpark, u kunt gewoon om de vijver heen lopen. Voor de mensen die met de bus komen. De bus “Gronau(Westf) Hertie 400” stopt bij deze parkeerplaats. Als u met de trein komt, dan is het vanaf Gronau(Westfalen) ongeveer 15 minuten lopen.

© Miviso.nl
U mag deze foto’s van deze pagina downloaden voor NON-Commercial gebruik, als u er een link naar deze pagina bij plaatst en/of de bron vermelding © Miviso.nl erbij zet.

Bekijk hier nog een video over het Dierenpark in Gronau:

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*