Ferien Eslohe – Eslohe – Duitsland

Ferien Eslohe

Dit comfortabele appartement in het Duitse Reiste ligt aan de voet van de Höhenzug Reister Berg. Het beschikt over een fijne ligging vlak bij het meer en er is 1 slaapkamer die comfortabel plaats biedt aan 2 personen. Ideaal voor een romantische vakantie met je partner.

Het idyllische dorp Reiste ligt in het Reismeckedal aan de voet van de Höhenzug Reister Berg. Het dorp ligt midden tussen de beboste hellingen van het Hochsauerland. Het is een ideaal uitgangspunt voor wandelingen en voettochten en de omgeving is daarnaast uitstekend geschikt voor het maken van interessante uitstapjes naar bezienswaardigheden en vrijetijdsbestemmingen in de buurt. Je kunt hier ook kennismaken met de traditionele Sauerlandse keuken.

Het appartement is rustig gelegen en beschikt over een eigen ingang, te bereiken via de zonnige patio. De woning ligt op het zuiden en biedt uitzicht op een romantische tuin met fruitbomen.

Maximaal aantal personen: 2
Beoordeling: 3 sterren
Plaats: Eslohe
Regio: Sauerland
Land: Duitsland

Chalet .nu biedt meer dan 40.000 vakantiehuizen aan in 20 Europese landen. U vindt er onder andere huizen in België, Duitsland, Nederland, Portugal, Spanje en Tsjechië. Door het enorme aanbod van vakantiehuizen, landhuizen, kastelen en boten is er altijd wel een geschikte accommodatie te vinden.

Bekijk hier alle mogelijkheden van Chalet.nu en alle vakantie mogelijkheden in Duitsland

Bron: Chalet.nu

Boek snel een voordelige Kortlopende Reisverzekering of Doorlopende Reisverzekering

Plaats een reactie