Im Ries II – Elpe – Duitsland

Im Ries II

Dit sfeervolle appartement in de natuurrijke omgeving van Olsberg heeft 2 slaapkamers en kan 4 personen accommoderen. Het appartement is erg knus ingericht en heeft een gedeelde tuin met uitzicht op de Sauerlandse natuur. Dit is een perfecte locatie voor een klein gezin.

Het centrum van Olsberg zit op 1 km afstand, en je kunt een heerlijke boswandeling maken als je 2 km verderop naar het bos loopt. Er zijn supermarkten, restaurants en uitgaansgelegenheden binnen een straal van 1 km. De skilift is 4 km verwijderd van de accommodatie.

Het mooie appartement in Sauerland is voorzien van een terras dat gedeeld wordt met andere gasten. Er is een parkeerplaats voor een auto aanwezig. De open keuken beschikt over een keramisch fornuis en een oven.

Vanuit Olsberg of Elpe kun je met de bus naar het skigebied, 4 km verderop.

Maximaal aantal personen: 4
Beoordeling: 3 sterren
Plaats: Elpe
Regio: Sauerland
Land: Duitsland

Chalet .nu biedt meer dan 40.000 vakantiehuizen aan in 20 Europese landen. U vindt er onder andere huizen in België, Duitsland, Nederland, Portugal, Spanje en Tsjechië. Door het enorme aanbod van vakantiehuizen, landhuizen, kastelen en boten is er altijd wel een geschikte accommodatie te vinden.

Bekijk hier alle mogelijkheden van Chalet.nu en alle vakantie mogelijkheden in Duitsland

Bron: Chalet.nu

Boek snel een voordelige Kortlopende Reisverzekering of Doorlopende Reisverzekering

Plaats een reactie