Klanxbüll – Klanxbüll – Duitsland

Klanxbüll

In Klanxbüll aan de Noordzeekust vindt u het appartement “Käptns Suite” in het typisch Friese huisje met rieten dak. Hier kunt u ontspannen met het hele gezin.

Dit exclusieve appartement op de begane grond combineert de charme van een huisje met een rieten dak met een moderne wooncultuur en energie-efficiëntie. Het is modern en toegankelijk voor gehandicapten en is uitgerust met vloerverwarming. De twee slaapkamers zijn elk voorzien van een comfortabel tweepersoonsbed.

De ruime woonkamer en keuken is perfect voor gezellige avonden in Nordfriesland. De hoogwaardige inductiekookplaat en de oven op stahoogte bieden veel comfort tijdens het koken. Ondertussen kunt u genieten van het knetterende vuur in de kachel. Brandhout kan worden verkregen bij de verhuurder, de eerste lading is bij aankomst gratis en ligt voor u klaar in huis. Het interieur van het appartement is hypoallergeen.

U beschikt over een infrarood sauna voor 2 personen in de grotere van de twee slaapkamers. Hier kunt u opwarmen en ontspannen bij “Schietwetter”.

Het terras op het zuiden, begrensd door een lokale Friesenwall, biedt voldoende ruimte voor koffie en cake in de open lucht of zonnebaden in de hoogwaardige strandstoel. Hier kunt u ’s ochtends genieten van de eerste zonnestralen in de beschutte strandstoel. De kinderen kunnen ondertussen in de zandbak spelen. Een kinderstoel en een kinderreisbed zijn gratis beschikbaar.

U vindt ook een kluis voor uw persoonlijke waardevolle spullen, horren voor de ramen, evenals een afsluitbare fietsenstalling (gedeeld met gasten van het appartement op de bovenverdieping). De WiFi-radio heeft een Bluetooth-verbinding.

Ook voor excursies, eindeloze fietstochten en lange wandelingen is dit huis goed uitgerust.

Klanxbüll in het noorden van Noord-Friesland is via de spoorlijn naar Westerland op Sylt goed per trein te bereiken, ideaal om de hele Friese kust met eilanden en eilanden te verkennen. Evenzo, op korte afstand naar Denemarken met het badeiland Rømø, naar Husum met kasteel en Krokusblüte, naar tal van natuurlijke viswateren, naar het nabijgelegen Emil Nolde Museum, evenals Flensburg met tal van winkelmogelijkheden. Maar lokaal zijn supermarkt, bakker, café, treinstation, dokter en restaurants op loopafstand. Een map met tips en belangrijke informatie is beschikbaar voor de gasten in het huis.

Boven is het appartement DE-14225, dat ook te huur is.

Maximaal aantal personen: 4
Beoordeling: 5 sterren
Plaats: Klanxbüll
Regio: Sleeswijk-Holstein
Land: Duitsland

Bron: Chalet.nu

Bekijk ook eens de mogelijkheden in deze landen: BelgiëDuitslandPortugalSpanje

Boek snel een voordelige Kortlopende Reisverzekering of Doorlopende Reisverzekering

Deel dit bericht:

Plaats een reactie