Oberstadtfeld – Oberstadtfeld – Duitsland

Oberstadtfeld

De ruime vakantiewoning aan de rand van Oberstadtfeld biedt ruimte aan een grote groep en een enorme keus aan gebruiksmogelijkheden.

Door zijn grootte is het pand bijzonder geschikt voor groepsreizen of familiefeesten. Hier kunt u een heerlijke vakantie doorbrengen met de uitgebreide familie, de sportclub of een jeugdgroep.

Het vakantiehuis, liefdevol ingericht door de eigenaar, biedt een zeer huiselijke en warme omgeving voor allerlei soorten evenementen. factor. Een pooltafel, tafeltennistafel en dartbord zijn beschikbaar voor gezamenlijke activiteiten.

In de comfortabel ingerichte woonkamer met open haard worden ook gezellige winteravonden verzorgd.
Ook de slaapkamers zijn allemaal voorzien van een individuele flair en zorgen door de ligging voor een rustige nacht.

Door de ligging in het hart van de Vulkaaneifel is Oberstadtfeld een uitstekend startpunt voor excursies, wandelingen en fietstochten. Er zijn zowel prachtige wandelroutes door de mooie en charmante natuur als goed ontwikkelde fietspaden en gevarieerde mountainbikeroutes. Talrijke bezienswaardigheden zoals het natuur- en avonturenpark of zelfs middeleeuwse kastelen en natuurlijke monumenten van vulkanische oorsprong nodigen u uit om het gebied te bezoeken.

Maximaal aantal personen: 30
Beoordeling: 3 sterren
Plaats: Oberstadtfeld
Regio: Rheinland-Pfalz
Land: Duitsland

Bron: Chalet.nu

Bekijk ook eens de mogelijkheden in deze landen: BelgiëDuitslandPortugalSpanje

Boek snel een voordelige Kortlopende Reisverzekering of Doorlopende Reisverzekering

Plaats een reactie