Schmugglerstieg 9b – Dorf 5 – Travemünde-Priwall – Duitsland

Schmugglerstieg 9b – Dorf 5

In vakantiedorp Travemünde-Priwall kunt u nog flexibel verblijven. In onze nieuwe studio villa’s kunt u aankomen op elke dag van het jaar. En aangezien het minimum verblijf twee nachten is zijn de accommodatie beschikbaar voor een gezellig weekendje op zee, maar ook voor een lange zomer vakantie.

De studio villa’s zijn gelegen op slechts 100 meter van het beroemde brede zandstrand van het schiereiland Priwall. Herfst of de winter, het strand nodigt altijd uit tot lange wandelingen en in de zomer kunt u natuurlijk ook heerlijk zonnebaden of spetteren in het water. Van het strand, bent u in slechts een paar minuten bij uw vakantiehuis:

Met 28 m2 is het appartement ideaal voor 2 personen. Vanwege de slaapbank in de woonkamer kunnen twee extra gasten worden ondergebracht. Houd u er hierbij rekening mee dat de tweede slaap- en woonkamer geen deur heeft en dus een open doorgang is.

In de keuken van het appartement vindt u alles wat u nodig heeft om de maaltijden te bereiden, en er is tevens een vaatwasser. Zo bent u tijdens uw verblijf onafhankelijk van de openingstijden van de restaurants – alleen u kunt beslissen of u lang wilt slapen of wilt ontbijten in de vroege ochtendzon op het terras, terwijl rondom u iedereen nog steeds slaapt. U zult alleen het fluiten van de vogels horen en met een beetje geluk, in de verte het geluid van de golven.

Op uw eigen terras kunt u heerlijk ontspannen, terwijl u geniet van de frisse zeelucht. Het terras is vanzelfsprekend uitgerust met tuinmeubilair voor vier personen.

Vanuit het vakantiehuis bent u niet alleen erg snel op het strand, maar ook bij de badplaats Travemünde, bijna direct voor de deur. Het is met een kleine veerboot in een paar minuten te bereiken vanaf het schiereiland Priwall en biedt veel mogelijkheden voor boodschappen en vermaak. Lübeck, met zijn beroemde oude binnenstad, is ook binnen handbereik.
 
– Vergelijkbare vakantiehuizen: DE-5899 – DE-5910
– Sommige foto’s kunnen voorbeelden zijn van identieke gebouwen.

Maximaal aantal personen: 2
Beoordeling: 4 sterren
Plaats: Travemünde-Priwall
Regio: Sleeswijk-Holstein
Land: Duitsland

Bron: Chalet.nu

Bekijk ook eens de mogelijkheden in deze landen: BelgiëDuitslandPortugalSpanje

Boek snel een voordelige Kortlopende Reisverzekering of Doorlopende Reisverzekering

Plaats een reactie