Verblijf 3, 4 of 5 dagen in een 4*-hotel in Rothenburg ob der Tauber incl. ontbijt en 10-gangendiner – Rothenburg ob der Tauber

Rothenburg ob der Tauber – Hotel Herrnschlösschen – Beieren

In het centrum van Rothenburg ob der Tauber ligt het prachtige 4*-hotel dat door een liefdevolle familie wordt gerund. Het gebouw bestaat al sinds de 12e eeuw en is daarmee één van de oudste bestaande gebouwen in heel Duitsland. Het hotel beschikt over verschillende faciliteiten. Zo is er een restaurant en een ontbijtruimte waar je heerlijk kunt genieten van de gerechten die de koks voor je klaar maken. Een lounge en terras, fietsverhuur en een sauna. De kamers zijn comfortabel en fris ingericht en beschikken over o.a. een televies, telefoon, kluisje, Wi-Fi, een minibar en een eigen badkamer met bad en/of douche, föhn en toilet.

Met deze vakantie staat de culinaire kant van Duitsland in de spotlight! Geniet met dit arrangement bij het 4*-hotel van een culinaire avond met een 10-gangendiner, inclusief met een bijpassend wijnarrangement! Het hotel ligt in het gezellige plaatsje Rothenburg ob der Tauber. Het is zeer populair in de Beierse provincie. Zoals de naam al doet vermoeden, ligt de stad aan de rivier de Tauber. De stad werd rond het jaar 1000 na Christus gesticht door een adellijke heer. Bij een bezoek aan de stad is het alsof je terug stapt in het verleden, het lijkt of de tijd heeft stilgestaan. In de stad vind je nu nog steeds een stadsmuur met tientallen poorten en torens die nog altijd intact is gebleven. Daarnaast staat het centrum van Rothenburg vol met monumentale panden en bezienswaardigheden. De stad kent een lange geschiedenis die je bij o.a. de Klingentor en de St.Jakobskirche kunt ontdekken. Verder heb je het mooie Plönlein en de Marktplatz waar je heerlijk kunt wandelen en de lokale cultuur kunt leren kennen. Nabij het hotel waar je verblijft is er een prachtig park met verschillende bezienswaardigheden. Een goede wandeling door de stad en/of dit park is zeker de moeite waard!

Autovakanties – 4 overnachtingen
Adres: Herrngasse 20
Postcode: 91541
Plaats: Rothenburg ob der Tauber
Regio: Beieren
Land: Duitsland
Beoordeling: 4 sterren

Bron: Traveldeal.nl

Bekijk ook eens deze gebieden in Nederland: TexelZeelandLimburgVeluwe

Boek snel een voordelige Kortlopende Reisverzekering of Doorlopende Reisverzekering

Plaats een reactie