Vlieg met Transavia naar München – Duitsland

Transavia
Transavia

Vlieg met Transavia naar München – Duitsland vanaf € 34,-

Denk je bij München aan het Oktoberfest? Helemaal goed! Maar wat denk je van eeuwenoude monumenten, musea, parken en heerlijk eten?

Boek je ticket naar het zuiden van Duitsland en ontdek München, de hoofdstad van de deelstaat Beieren. Door de geschiedenis van deze deelstaat staan er in München veel historische gebouwen. Midden in het centrum tref je de vier stadspoorten en het gezellige Marienplatz (plein) met het Nieuwe Stadhuis. Dit Gotische monument met gewelfde plafonds en gebrandschilderde ramen is zeker een bezoekje waard. Wil je het mooiste uitzicht over de stad? Dat krijg je vanaf de Frauenkirche!

Wanneer vlieg jij naar München?
Zowel in de zomer als winter is een stedentrip naar München een aanrader. Eén ding mag dan in ieder geval niet ontbreken, het park de Englischer Garten. Dit park is ideaal om te picknicken, wandelen en prachtige monumenten te ontdekken. Het is zelfs groter dan Central Park in New York! Ga je in september of oktober naar München? Dan is het Oktoberfest niet te missen. Hierdoor krijg je zeker zin in een traditionele braadworst of sappige schnitzel!

In München is er geen tijdsverschil met Nederland.
In München betaal je met de Euro (EUR).
De vlucht naar München duurt ongeveer 1,5 uur. Soms is je heen- of terugvlucht korter door de gunstige windrichting.

Bron: Transavia

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*