Goodyear Sneeuw Kettingen Wintersport Vakantie

Vakantie - lekker even weg

Sneeuw Kettingen Wintersport Vakantie: Goodyear

GoodYear Quick Open Q03:
De nieuwe Quick Open sneeuwketting van GoodYear is zeer gemakkelijk te monteren en is speciaal geschikt voor lichte personenauto’s. Zeer eenvoudige de- en montage van de sneeuwkettingen (montage tijd ca. 3 min.)

GoodYear sneeuwkettingen hebben een X-vorm voor een beter weggedrag. Inclusief mat ter bescherming van de knieën en plastic handschoenen. Zeer luxe vormgegeven, moderne draagtas. Zelfregelende bandenspanner.

GoodYear Q4x4:
De nieuwe 4×4 sneeuwketting van GoodYear is speciaal geschikt voor Jeep’s en 4×4’s, SUV’s, MPV’s, Campers en bestelauto’s. Een extra dikke ketting van 17mm dik, waarvan de schakel van het onverwoestbare carbonstaal is vervaardigd.

Automatische spanningsregeling van de sneeuwketting tijdens het rijden. Eenvoudige montage van de sneeuwkettingen (montage tijd ca. 3 min.) Inclusief mat ter bescherming van de knieën en plastic handschoenen.

Klik hier om de sneeuwkettingen te bestellen

GoodYear QO9 / Fix & Go Tex: Je hebt auto’s waar het buitengewoon lastig is om sneeuwkettingen te monteren. Meestal doordat je te weinig ruimte hebt in de wielkasten. Een oplossing hiervoor is deze antisliphoes van duurzaam textiel. Om een zomerband zorgt deze hoes voor veel meer grip op sneeuw en ijs. Maar het is geen wettelijke vervanger van de sneeuwketting.
De QO9 Fix & GoTex is snel en eenvoudig aan te brengen en verkrijgbaar in 10 verschillende maten.

GoodYear Aktiestunt:
Bij aankoop van een GoodYear Q4x4 sneeuwketting nu een gratis veiligheidsvest. Deze veiligheidsvesten zijn reeds verplicht in Italië, Spanje, Portugal en Oostenrijk en worden binnenkort verplicht in Duitsland en Frankrijk.

Bron: Sneeuwkettingen.com

Bekijk hier alles over Vakantie

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*