Het indienen van een claim

Vakantie - lekker even weg

Het indienen van een claim

Hoe dien ik een claim in bij Vlucht-Vertraagd.nl?
U kunt een claim indienen door op onze homepagina Vlucht-Vertraagd.nl uw vluchtgegevens in te vullen en op ‘Check uw vlucht’ te klikken. U beantwoordt een paar simpele vragen en binnen een paar seconden weet u of uw vlucht in principe recht geeft op compensatie. U bent op dit moment nog tot niets verplicht: hierna kunt u als u door wilt gaan een account aanmaken en vervolgens uw claim indienen.

Besluit u inderdaad verder te gaan, dan vult u uw persoonlijke informatie in en voert u de details in van de passagierslijst en uw vluchtschema. Deze gegevens kunt u later zo nodig nog aanpassen. U selecteert zelf een wachtwoord en het e-mailadres waarmee u uw account wilt aanmelden. U heeft de claim pas ingediend als u op ‘Rond bestelling af’ heeft geklikt en akkoord bent gegaan met de algemene voorwaarden. Vanaf dit moment gaat ons claimteam voor u aan de slag met de tweede juridische check van uw claim. Desgewenst kunt u meteen de relevante documenten uploaden; u kunt dit ook op een later moment doen met behulp van uw online dossier.

Wat is een claim account?
Nadat u uw vlucht heeft gecheckt in onze claimcalculator kunt u, indien u wenst verder te gaan, eerst de stappen volgen om een persoonlijk inlogaccount te maken. Met dit account kunt u de claim vervolgens indienen. In uw persoonlijke inlogaccount kunt u gemakkelijk uw dossier en vluchtgegevens beheren, het verloop van uw claim volgen op de ‘Tijdlijn’, en zo nodig direct hulp krijgen van het claimteam. Wij nemen claims aan op basis van het principe van ‘No cure, no pay’. Dit houdt in dat u niets betaalt indien het niet lukt een vergoeding te claimen.

Let op: vanaf 1 maart 2015 kunnen claims uitsluitend ingediend worden op basis van ‘No cure, no pay’. In het verleden zijn ook claims van het type ‘Pro’ of ‘Premium’ aangenomen; voor dit type account gelden aparte regels. Zie hiervoor de Algemene Voorwaarden die zijn overeengekomen bij het indienen van de claim.

Bron: Vlucht-Vertraagd
Kom in contact met Vlucht-Vertraagd.nl

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*