Hotelrekening

Humor

De Hotelrekening

We rijden, na een vermoeiende vakantie, om wat uit te rusten naar een hotelletje langs de weg. We vragen de receptionist om ons over vier uur te wekken. Bij vertrek krijgen we een rekening gepresenteerd van 350 euro. Ik ontsteek in woede.

De receptionist en de manager vertellen dat dit de standaardtarieven zijn. Het hotel beschikt over een riante sauna met massage,een zwembad met yacuzzi allemaal ter beschikking van de geëerde gasten. Elke avond een optreden van de beste artiesten uit Parijs, Londen en Amsterdam.

Ik zeg dat we daar geen gebruik van hebben gemaakt. De manager blijft echter bij zijn verhaal: ‘Het is hier, dus u had er gebruik van kunnen maken’.

Ik schrijft morrend een check uit en overhandig die aan de manager. Daarop roept deze verbaasd uit:’! Maar mijnheer, dit is een check voor slechts 50 euro!’ Klopt’, zeg ik, Ik heb u 300 euro in rekening gebracht voor “rommelen” met mijn vrouw.’ ‘Maar dat heb ik niet gedaan’, roept de manager verontwaardigd. Daarop antwoord ik, ‘Ze was hier, dus u had er gebruik van kunnen maken…..

(bovenstaande verhaaltje is “HUMOR” en dus geen waar gebeurd verhaal…)

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*