Lilybeum – Marsala – Italië

Chalet.Nu

Sicilië

Lilybeum ligt tussen Marsala en het prachtige natuurreservaat Stagnone, een fascinerend beschermd gebied dat een natuurlijke en weelderige omgeving biedt. Het gebied is in feite een lagune die wordt gekenmerkt door zeer ondiepe wateren en bestaat uit 4 eilanden, waaronder het beroemde eiland Mozia, dat een oud fort herbergt. Binnen en rond het reservaat vindt u prachtige zandstranden en een ongerepte, kristalheldere zee.

Een van de meest suggestieve plekken in het Marsala gebied zijn de zoutpannen en hun karakteristieke molens: een fantastisch zicht, vooral bij zonsondergang, als je met een beetje geluk zelfs een zwerm roze flamingo’s in het reservaat kunt zien.

Als u de bloeiende tuin rondom Lilibeum oversteekt, heeft u het gevoel in het park te wandelen van een oud, Siciliaans, nobel huis dat uit het groen tevoorschijn komt.
Twee grote gemeubileerde veranda’s omlijsten de villa. Eén hiervan kijkt uit op het grote zwembad met zout water. De tweede opent naar de prachtige tuin om te ontspannen en te genieten van het uitzicht en de ontspannen sfeer van de Siciliaanse middagen.

Binnen vindt u de vele details en luxe afwerkingen. Elke kamer in het huis is ingericht met traditioneel Siciliaans meubilair.

Het huis heeft een moderne vloerverwarming, aangedreven door het fotovoltaïsche systeem en er is wi-fi. U heeft ook toegang tot een praktische wasruimte in de kelder.

Klik hier om deze aanbieding te bekijken en boeken

Bron: Chalet.nu

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*