Backpack verzekering Buitenland

Backpacken – Tasman Verzekeringen voor in het Buitenland

Jouw reisdoel = backpacken: Je gaat backpacken en je hebt daarom behoefte aan een goede en uitgebreide maar toch voordelige reisverzekering. Dan biedt Tasman Verzekeringen jou de perfecte uitkomst. De uitgebreide dekking voor S.O.S. Hulpverlening verzekert je bijvoorbeeld van een kosteloos retour naar Nederland en terug naar je reisbestemming als een familielid levensgevaarlijk ziek wordt of overlijdt. Maar ook repatriëring, overkomst van familieleden naar het buitenland en vergoeding van noodzakelijke telecommunicatiekosten zijn verzekerd. Wel zo prettig als je lang van huis bent!

Ga je bijzondere sporten beoefenen of bijzondere werkzaamheden verrichten tijdens jouw backpack avontuur? Hiervoor ben je gewoon verzekerd bij Tasman, zonder dat er extra premie in rekening wordt gebracht.

Speciaal voor backpackers hebben wij dus een ideaal reisverzekeringspakket samengesteld, waarin naast de al heel uitgebreide dekking voor S.O.S. Hulpverlening ook bagage, ongevallen en ziektekosten (primair of secundair) meeverzekerd zijn.

Ons advies voor backpacken: Wanneer jij gaat backpacken in het buitenland adviseren wij jou om naast de S.O.S. Hulpverlening, Bagage, Medische Kosten Volledig en Ongevallen mee te verzekeren. Ook is het mogelijk om Aansprakelijkheid en Rechtsbijstand mee te verzekeren.

Als backpacker draag je letterlijk en figuurlijk je hele hebben en houden met je mee. Daarom is het echt aan te raden om je persoonlijke eigendommen goed te verzekeren. Niet alleen diefstal, maar ook verlies en beschadiging is verzekerd tot maar liefst € 3.500,-.

En kom jij zelf wel goed op je reisbestemming aan, maar je bagage helemaal niet? Dan mag je voor een bedrag van maximaal € 350,- toiletartikelen en kleding aanschaffen. Veel reizigers schaffen bepaalde spullen speciaal voor de reis aan, zoals een backpack, stevige wandelschoenen of een digitale camera. Dan is het wel zo prettig om te weten dat bagage niet ouder dan 1 jaar tegen nieuwprijs wordt vergoed!

Misschien ga je in het buitenland wel avontuurlijke dingen doen waarvan je dacht dat je ze nooit zou doen of durven. Bungee jumpen, parachutespringen of skydiven, het kan allemaal! Of misschien wil je wel gaan werken in de bouw, of als elektriciën. Dan is het wel belangrijk om er even bij stil te staan dat je met dit soort activiteiten een groter risico loopt dan normaal. Daarom raden wij aan om de rubriek Ongevallen mee te verzekeren.

Bij Tasman verzekeringen, je kunt geheel zelf je eigen pakket samenstellen.
Ze hebben heel veel verschillende en specifieke mogelijkheden.

Bron: TasmanVerzekeringen.nl
Bekijk hier alles met verzekeringen

Plaats een reactie