Schadeverzekering inzittenden- United Consumers

Schadeverzekering inzittenden

Een autoverzekering verzekert u nog niet voor alle schade. Zo bent u als bestuurder niet standaard verzekerd voor letselschade. Een inzittendenverzekering vergoedt schade van de bestuurder en inzittenden, zoals letsel- en zaakschade. Er wordt een bedrag uitgekeerd dat gelijk staat aan de geleden schade tot maximaal € 1.000.000,-.

Inzittendenverzekering (Schadeverzekering Inzittenden)
Een inzittendenverzekering is een optionele autoverzekering. Naast de verplichte WA autoverzekering bieden autoverzekeraars allerlei aanvullende verzekeringen aan, waaronder de inzittendenverzekering (ook wel bekend als schadeverzekering inzittenden).

Maar wat houdt deze aanvullende verzekering precies in en heeft u deze schadeverzekering voor inzittenden nodig? Wij beantwoorden al uw vragen over de inzittendenverzekering. En leggen we het verschil met de ongevallenverzekering uit.

Wat is een inzittendenverzekering?
Een inzittendenverzekering vergoedt o.a. de materiële en lichamelijke schade van alle inzittenden bij een ongeval. De maximum vergoeding ligt rond de € 1.000.000. Een schadeverzekering voor inzittenden kost meestal maar enkele euro’s per maand, maar kan een grote gemoedsrust geven.


?c=17028&m=1093305&a=299&r=&t=html

Bron: UnitedConsumers.com AUTO (bekijk ook de UnitedConsumers gratis Tankkaart / Tankpas)

Bekijk ook eens deze gebieden in Nederland: TexelZeelandLimburg

Boek snel een voordelige Kortlopende Reisverzekering of Doorlopende Reisverzekering

Plaats een reactie