Stage lopen in het buitenland – Verzekering

Tasman Verzekeringen voor in het Buitenland

Stage lopen in het buitenland: Leuk, je gaat je stage in het buitenland doen! Dus niet alleen de stageopdracht zelf vervullen, maar echt ervaring opdoen in de ruimste zin van het woord. Nieuwe mensen ontmoeten, veel van je omgeving zien. Het is dan wel prettig om goed verzekerd te zijn. Zodat je ergens op terug kunt vallen als er onverwachts iets gebeurt. Maar dan wel zonder teveel te betalen.

Dat vind je bij Tasman Verzekeringen: de dekking S.O.S. Hulpverlening vormt de grondslag van je verzekeringen en omvat een uitgebreide dekking voor allerlei noodsituaties. Van persoonlijke hulpverlening variërend van medisch advies tot het boeken van een terugreis omdat er thuis iets vervelends is gebeurd. Daarnaast zijn er een aantal rubrieken waarmee je de S.O.S. Hulpverlening kunt uitbreiden, zoals Bagage of Medische Kosten. Zo stel je je ideale pakket zelf samen!

Ons advies voor stage lopen: Wanneer jij gaat stage lopen in het buitenland, adviseren wij jou de S.O.S. Hulpverlening, Bagage, Medische Kosten Aanvullend en Ongevallen mee te verzekeren. Ook is het mogelijk om Medische Kosten Volledig, Aansprakelijkheid en Rechtsbijstand mee te verzekeren.

Tasman verzekeringen, je kunt geheel zelf je eigen pakket samenstellen. Ze hebben heel veel verschillende en specifieke mogelijkheden.

Bron: TasmanVerzekeringen.nl
Bekijk hier alles met verzekeringen

Plaats een reactie