Werken in het Buitenland – Verzekeringen

Tasman Verzekeringen voor in het Buitenland

Werken in het buitenland: Je gaat naar het buitenland om te werken. De redenen om te gaan werken kunnen uiteenlopen maar in iedere situatie wil je natuurlijk goed verzekerd zijn. Bij Tasman Verzekeringen ben je aan het juiste adres. De al heel uitgebreide dekking voor S.O.S. Hulpverlening vormt de grondslag van jouw verzekering. Daarnaast zijn er allerlei rubrieken waarmee je deze kunt uitbreiden, zodat het pakket afgestemd is op jouw persoonlijke situatie.

Ons advies voor werken: Wanneer jij gaat werken in het buitenland, adviseren wij jou om naast de rubriek S.O.S. Hulpverlening in ieder geval ook Bagage, Medische Kosten Volledig en Ongevallen mee te verzekeren. Ook is het mogelijk om Aansprakelijkheid en Rechtsbijstand mee te verzekeren.

Deze dekking vormt de grondslag van je verzekeringen en omvat een uitgebreide dekking voor allerlei noodsituaties. Van persoonlijke hulpverlening variërend van medisch advies tot het boeken van een terugreis omdat er thuis iets vervelends is gebeurd.

Misschien sta je er niet direct bij stil, maar vaak neem je meer waardevolle spullen mee dan je denkt. Een fototoestel of smartphone ontbreekt zelden in ieders handbagage en dat geldt zeker voor reisdocumenten. Als er onverwachts iets gebeurd met je persoonlijke eigendommen, is het prettig om terug te kunnen vallen op deze dekking. De maximale vergoeding voor Bagage is € 3.500.

Je betaalt per maand een aanzienlijk bedrag aan je zorgverzekeraar. Als je niet langer dan een jaar naar het buitenland wilt gaan, ben je normaal gesproken verplicht om je Nederlandse zorgverzekering door te laten lopen. Maar als je gaat werken kun je over het algemeen juist niet verzekerd blijven in Nederland en dien je je zorgverzekering te beëindigen. Daarover vind je hier meer informatie.

Bij Tasman Verzekeringen ben je al vanaf € 12,25 per maand (Europadekking) uitgebreid verzekerd voor noodzakelijke ziektekosten en het is dan (in tegenstelling tot bij reguliere, bijv. doorlopende reisverzekeringen) geen vereiste dat je tegelijkertijd nog een zorgverzekering in Nederland hebt. Hiervoor sluit je de rubriek “Medische Kosten Volledig” af. Bij Tasman Verzekeringen zijn jouw ziektekosten dan tot kostprijs verzekerd!

Je wilt er eigenlijk liever niet aan denken; een ongeval. Maar toch is het verstandig om er even bij stil te staan als jij zaken graag goed geregeld wilt hebben. Als je het onderdeel “Ongevallen” in je Tasman pakket hebt, is het verzekerd bedrag bij overlijden maximaal € 25.000 en bij gehele blijvende invaliditeit maximaal € 75.000.

Zeker wanneer je in het buitenland werkzaamheden gaat verrichten die misschien een hoger risico met zich meebrengen, zoals werken op een boerderij met machines of werken met wilde dieren, is het aan te raden de rubriek “Ongevallen” mee te verzekeren. Let op, de uitkering is dan wel beperkt. En ga je in je vrije tijd toch die parachutesprong maken of een berg beklimmen? Ook dat is meeverzekerd bij ons zonder extra premie.

Tasman verzekeringen: je kunt geheel zelf je eigen pakket samenstellen. Ze hebben heel veel verschillende en specifieke mogelijkheden.

Bron: TasmanVerzekeringen.nl
Bekijk hier alles met verzekeringen

Plaats een reactie