3 dagen in voormalig klooster in de Middeleeuwse vestingstad Sluis incl. hoofdgerecht – Zeeland

24 / 100

Sluis – Traveldeal – Zeeland

3 dagen in voormalig klooster in de Middeleeuwse vestingstad Sluis incl. hoofdgerecht

**_Buitenwallen van Sluis_** Wanneer je in Sluis verblijft kan een wandeling langs de wallen van Sluis niet ontbreken! Van oorsprong waren de Wallen van Sluis een verdedigingsmuur en ligt er al 600 jaar. Maak een wandeling door het prachtige natuurgebied en kom helemaal tot rust. **_Het Belfort van Sluis_** Kom van alles te weten over de geschiedenis van Sluis. Het museum is gevestigd in het enige Belfort vesteging van Nederland. Dit is van oorsprong een middeleeuws, Vlaamse toren met klokken. Vergeet zeker niet om de toren te beklimmen en te genieten van prachtig uitzicht over de stad.

Verblijf 3 dagen in Fletcher Hotel-Restaurant de Dikke van Dale, waar je verzekerd bent van een uniek en onbezorgd verblijf. Het karakteristieke hotel in Sluis dateert van het begin van de 20ste eeuw en was oorspronkelijk gebouwd als klooster. De omgeving leent zich uitstekend voor het maken van prachtige wandel- en fietstochten. Wil je er een dagje op uit? De Belgische steden Gent en Brugge zijn gemakkelijk te bereiken en zeker een bezoekje waard!

Fletcher Hotel-Restaurant de Dikke van Dale
Adres: Sint Annastraat 46
Postcode: 4524JE
Plaats: Sluis
Regio: Zeeland
Land: Nederland

Fletcher Hotel-Restaurant de Dikke van Dale is gevestigd in een voormalig klooster uit de 20ste eeuw. Alle kamers van het hotel zijn standaard voorzien van een televisie, telefoon, kluisje en een eigen badkamer met bad en/of douche, toilet en föhn. Iedere


34072?q=85&w=1920&h=1080&fit=crop 47 68&s=3fdfbec1269d761c08d3db4f51f27772

Deze aanbieding is helaas niet meer via Traveldeal te boeken.
Kijk hier voor andere aanbiedingen voor Fletcher Sluis

Bron: Traveldeal.nl

Bekijk ook eens deze gebieden in Nederland: TexelZeelandLimburg

Boek snel een voordelige Kortlopende Reisverzekering of Doorlopende Reisverzekering

Plaats een reactie