4, 5, 8 of 11 dagen in een safaritent op een camping in Friesland op loopafstand van het Tjeukemeer – Rohel

Rohel – Camping Eefting – Friesland

Camping Eefting ligt in Friesland in het plaatsje Rohel dat tussen Lemmer, Joure en Heereveen ligt. De camping is gelegen nabij het Tjeukemeer. Dit meer is het grootste meer van Friesland. Bij de camping zijn ze gek op dieren. Zo zijn er paarden aanwezig op de camping die je kunt de borstelen, vertroetelen en waar je zelfs op mag paardrijden. De safaritenten zijn standaard voorzien van een heerlijk ruim terras met tuinmeubilair, keuken met koelkast, koffie- en theefaciliteiten en zithoek.
Er is gratis Wi-Fi en er is parkeergelegenheid beschikbaar bij de camping.

Tussen Lemmer, Joure en Heerenveen ligt het plaatsje Rohel. De camping is gelegen nabij het Tjeukemeer, het grootste meer van Friesland. Hier kun je heerlijk genieten van rust, ruimte en water. Aan de noordoostelijke oevers van het Tjeukemeer ligt in het weidse landschap de boerderij van de familie Eefting. Je kunt bij camping Eefting paardrijden met instructie en zijn er diverse speeltoestellen. Maak een prachtige wandeling of fietstocht door de natuurrijke landschappen.
Ongeveer 500 meter van Camping Eefting ligt het Tjeukemeer, waar het ook mogelijk is een boot aan te leggen. Verder is er nog een mooi strand om te kunnen zwemmen en is er de mogelijkheid om even heerlijk te lunchen, dineren en borrelen bij het paviljoen. Binnen de Nederlandse provincie Friesland is het Tjeukemeer het grootste binnenmeer. Het ligt in de Zuidwesthoek, in de gemeente De Friese Meren, op de grens van de voormalige gemeenten Lemsterland en Skarsterlân. Voor een leuk uitstapje zijn de plaatsen Heerenveen en Joure een echte aanrader. Na een actieve dag kom je terug op de camping en geniet je van eigen kookkunsten in de safaritent.

Campingvakanties – 3, 4, 7 of 10 overnachtingen o.b.v. logies
Adres: Meerweg 15
Postcode: 8507 CB
Plaats: Rohel
Regio: Friesland
Land: Nederland
Beoordeling: 0 sterren

Bron: Traveldeal.nl

Bekijk ook eens deze gebieden in Nederland: TexelZeelandLimburgVeluwe

Boek snel een voordelige Kortlopende Reisverzekering of Doorlopende Reisverzekering

Plaats een reactie