Appartement III – Den Haag – Nederland

Appartement III

Verblijf in deze leuke studio in Den Haag, op loopafstand van het strand aan zee. Het beschikt over airconditioning en de woning is ideaal voor een romantische vakantie met je partner.

De accommodatie ligt op 300 m lopen van het strand bij Scheveningen, waar je de dag ontspannen kunt doorbrengen op je handdoek in de zomer. ’s Winters leent dit strand zich uitstekend voor een romantische strandwandeling. In het nabijgelegen centrum kun je ’s avonds genieten van een uitgebreid diner in een van de gezellige restaurants.

De airconditioning zorgt voor een aangename binnentemperatuur op warme zomerdagen en er is een wasmachine die je kunt gebruiken als dat nodig is. De goed uitgeruste keuken biedt je de kans om je kookkunsten te etaleren en de badkamer is ingericht met een douche, een wasbak en een toilet.

Parkeren is mogelijk in de parkeergarage bij de Badhuisstraat (nummer 410).

Maximaal aantal personen: 2
Beoordeling: 4 sterren
Plaats: Den Haag
Regio: Zuid-Holland
Land: Nederland

Chalet .nu biedt meer dan 40.000 vakantiehuizen aan in 20 Europese landen. U vindt er onder andere huizen in België, Duitsland, Nederland, Portugal, Spanje en Tsjechië. Door het enorme aanbod van vakantiehuizen, landhuizen, kastelen en boten is er altijd wel een geschikte accommodatie te vinden.

Bekijk hier alle mogelijkheden van Chalet.nu en alle vakantie mogelijkheden in Nederland

Bron: Chalet.nu

Gaat u op Vakantie -> Vergeet dan niet uw Reis Verzekering en deze Checklist meenemen in je koffer
Bespaar op uw Energie

Deel dit bericht:

Plaats een reactie